×
 

Winkels in De Generalenbuurt, hoe lang hebben we ze nog?

De Generalenbuurt is de op een na grootste buurt van Eindhoven als het gaat om inwoners. Het is een echte woonbuurt, een groene buurt zelfs met veel pleintjes en erg veel (voor vele mensen te hoge) bomen. De Generalenbuurt heeft geen gezellig winkelcentrum zoals vele andere buurten in Eindhoven. Jammer en niets aan te doen?
Winkels in De Generalenbuurt, hoe lang hebben we ze nog?

Praat mee: Het bestuur van de buurtstichting nodigt buurtbewoners uit om samen een moment te brainstormen of er mogelijkheden zijn om de winkeliers mee te krijgen om ‘ons’ winkelcentrum beter te betrekken bij de buurt, om hen te laten inzien dat ze ook onderdeel uitmaken van onze leefomgeving. De geplande datum is woensdag 10 mei om 11:00 uur. Meld je hier aan. Aanmelden kan tot 3 mei. Je krijgt via de mail antwoord en tevens het adres waar de vergadering wordt gehouden.

Toelichting: er is op dit moment geen winkelvereniging waarmee overkoepelende afspraken gemaakt kunnen worden. Eerdere oproepen om samen met de buurt te praten over een gezamenlijke Sinterklaasviering of een Kerstmarkt zijn niet mogelijk gebleken. Daarom willen wij onderzoeken of buurtbewoners zelf een initiatief willen nemen en daarmee de winkeliers alsnog weten te enthousiasmeren om ‘iets gezelligs’ te organiseren samen met buurtbewoners.

Images

8 Email

Related