×
 

Wie verdient de eretitel ‘Beste Buur?’

Wil jij iemand voordragen, stuur dan een mail naar de buurtstichting en geef met een korte en duidelijke motivatie aan waarom jij die buurtbewoner voordraagt. Buurtbewoners die in het verleden al zijn voorgedragen en die de eretitel nog niet hebben gekregen, kunnen opnieuw worden voorgedragen.
Wie verdient de eretitel ‘Beste Buur?’

Waarom BESTE BUUR?

Het is een manier om een bewoner van onze buurt te danken en in het zonnetje te zetten. Omdat het iemand is die zich bijzonder inzet voor onze Generalenbuurt. Iemand die onze buurt op het gebied van leefbaarheid, veiligheid en onderlinge samenhang weet te ontwikkelen.

Voorwaarden

Het is bijvoorbeeld iemand die de buurt beter wil maken, mooier, gezelliger en altijd bereid is om te helpen bij buurtevenementen. Het kan iemand zijn die initiatieven ontplooit binnen de buurt waarmee andere buurtbewoners actiever bij hun leefomgeving worden betrokken.

Let wel: het is tevens een vereiste dat het iemand uit de Generalenbuurt is en die zich al over meerdere jaren inspant. En die inspanning steekt met kop en schouders uit boven de inspanning van anderen.

Stuur jouw voordracht per mail naar de buurtstichting.

 

8 Email

Related

NATIONALE VRIJWILLIGERSDAG 2018, HET REGENDE PRIJZEN
NATIONALE VRIJWILLIGERSDAG 2018, HET REGENDE PRIJZEN
We kijken terug op een zeer geslaagde feestavond die we voor onze vrijwilligers in De Generalenbuurt hebben georganiseerd in De Uitwijk. Wethouder Yasin Torunoglu was ook dit jaar van de partij om de jaarlijkse awards uit te reiken.
Oproep: welke buurtbewoner wil iets koken voor onze vrijwilligers?
Oproep: welke buurtbewoner wil iets koken voor onze vrijwilligers?
Vanuit de buurtstichting worden onze vrijwilligers in het zonnetje gezet. Voor de jaarlijkse feestavond in november zoeken wij buurtbewoners die bereid zijn om een lekker hapje te bereiden.
Wethouder Yasin Torunoglu reikt prijzen uit
Wethouder Yasin Torunoglu reikt prijzen uit
Grote opkomst van vrijwilligers in De Uitwijk bij de uitreiking van de eretitel ‘Beste Buur’ en de Generalenbuurt Award door wethouder Yasin Torunoglu. Hanny Voets en Corrie Mattheeuwsen, twee buurtgenoten die bijna 40 jaar zorgdragen voor de dames hobby club, werden voor hun vrijwilligersinzet gewaardeerd met deze eretitel ‘Beste Buur’. De Generalenbuurt Award ging welverdiend naar Jan Soeters die zich nu al 17 jaar als bestuurslid van het gemeenschapshuis De Uitwijk inzet.