×
 

Meedoen met duurzaamheid is de kunst: CONGRESTIVAL

Hoe zorgen we er met zijn allen voor dat we in Eindhoven, prettiger, gezonder en langer kunnen leven? Daar hebben wij jou voor nodig! Graag willen we samen met jou onze stad nog duurzamer maken dan deze nu al is. Kom op, doe mee! Lees in de bijlage hoe je kunt meedoen.
Meedoen met duurzaamheid is de kunst: CONGRESTIVAL

Er gebeurt in Eindhoven al veel op het gebied van duurzaamheid. Er zijn buurtmoestuinen, honderden daken met zonnepanelen en isolatieprojecten. We zien steeds meer initiatieven in de stad ontstaan. Bedrijven zijn bezig met duurzaam ondernemen en de gemeente heeft een groot programma Duurzame Ontwikkeling. Prachtig allemaal, maar we kunnen nog meer en sneller meters maken als we handen ineen slaan. We moeten verbreden, versnellen en verbinden. Door activiteiten beter op elkaar afstemmen kunnen we elkaar versterken.

 

Documents

Images

8 Email

Related

GENERALENBUURT 30 km zone!
GENERALENBUURT 30 km zone!
Wij hebben antwoord vanuit de gemeente ontvangen inzake Generalenbuurt 30 km zone of niet. De gemeente blijkt recentelijk ook een tweede wijkinfo te hebben verstuurd op diverse adressen en ook de inhoud van die brief is niet correct.
Eindhoven zoekt een burgemeester
Eindhoven zoekt een burgemeester
Dit jaar neemt burgemeester Van Gijzel afscheid. Hij is dan 8 jaar burgemeester geweest. Een nieuwe burgemeester vult het ambt natuurlijk op zijn of haar eigen manier in. Maar welke eigenschappen moet een nieuwe burgemeester volgens jou hebben en waar moet hij of zij zich voor inzetten? Wil jij meedoen of –denken, lees dan verder.