×
 

Maak kennis met jeugdclub 'de Pink & Pienter bende'

De Bibliotheek Eindhoven heeft een nieuwe jeugdclub: de Pink & Pienter bende. Speciaal voor álle basisschoolleerlingen die een uitdaging niet uit de weg gaan. Vanuit haar motto: ‘Pas op! Je kunt er slim van worden!’ gaat de Pink & Pienter bende op missie, om telkens een nieuw thema uit te pluizen.
Maak kennis met jeugdclub 'de Pink & Pienter bende'

Maak kennis met de Pink & Pienter bende tijdens het evenement ‘Eindhoven viert de Toekomst’ in het Evoluon. Zondag 15 mei staat hier het Pink & Pienter promo-team klaar. Maak een leuke selfie met de bende en meld je meteen aan!

Tot aan de zomer duikt de Pink & Pienter bende in het thema ‘Eten en Drinken’. Met een breinbrekende quiz, praktische proefjes én exclusieve Pink & Pienter workshops.

Om de smaak te pakken te krijgen is er 15 mei in het Evoluon ook al van alles te doen. Ontwerp bijvoorbeeld samen met een fooddesigner het eten van de toekomst en maak muziek met groenten en fruit. Ook kun je meedoen aan de interactieve game ‘De Tijdmachine’ met jouw lichaam als gamecontroller. Teken je favoriete eten, scan het in en laat het rond vliegen op een scherm. Of kom lekker chillen met een boekje in de leeshoek. 

Klik hier voor meer informatie over de Pink & Pienter bende.

Aanmelden voor de Pink & Pienter bende is gratis.

Images

8 Email

Related