×
 

Kerstbrunch voor bewoners van de Generalenbuurt

Op zaterdag 16 december wordt een KERSTBRUNCH georganiseerd voor bewoners van de Generalenbuurt.
Kerstbrunch voor bewoners van de Generalenbuurt

Het programma begint om 12.30 uur met de inloop met koffie en thee. Ondertussen kun je genieten van een gezellige kerstsfeer en luisteren naar kerstmuziek. Tijdens de brunch zingt een ‘a capella’ koor kerstliedjes. Ook dit jaar zal de Kerstman niet ontbreken. Terwijl je lekker bij kletst met buurtbewoners, kun je genieten van soep, een kip-pasteitje, broodjes, kerststol en fruit. De brunch wordt afgesloten met een advocaatje met slagroom.

Deelname is alleen mogelijk door aanmelding (vóór 8 december in De Uitwijk) en betaling van een kleine bijdrage van € 3,75 per persoon. Let op: vol = vol

De kerstbrunch is een initiatief van de vrijwilligers van De Uitwijk. Wegens groot succes van de kerstbrunch van 2015 en 2016 zal in 2018 ook een Paasbrunch worden gehouden.

Images

8 Email
Keywords : 

Related

Kerstbrunch in De Uitwijk
Kerstbrunch in De Uitwijk
Op 15 december hebben vrijwilligers een KERSTBRUNCH georganiseerd voor bewoners in De Generalenbuurt. het was een gezellige bijeenkomst. Bekijk de foto's.
Kerstbrunch voor buurtbewoners in De Uitwijk: geef je nu op!
Kerstbrunch voor buurtbewoners in De Uitwijk: geef je nu op!
Op zaterdag 15 december 2018 organiseren de vrijwilligers van de Uitwijk een Kerstbrunch voor bewoners van onze buurt. Geef je via het inschrijfformulier snel op want vol is vol!
Kerstbrunch De Generalenbuurt 2017
Kerstbrunch De Generalenbuurt 2017
Ook dit jaar hebben vrijwilligers het mogelijk gemaakt om een kerstbrunch voor buurtbewoners te organiseren. Complimenten, het was super gezellig!