×
 

JNR vraagt je hulp

Onze geweldige jeugdvereniging JNR opereert al meer dan 50 jaar vanuit de Generalenbuurt. Ze doen goed werk echter ze hebben nu een extra beetje aandacht en hulp nodig vanuit ondernemers en andere mensen die het belang van deze vereniging van harte onderschrijven. Hieronder volgt de oproep vanuit het bestuur van JNR:
JNR vraagt je hulp

"Graag vraag ik uw aandacht voor het volgende.

Wij van Jong Nederland Rapenland zijn op zoek naar hulp om onze jeugdvereniging een stabiele toekomst te bieden.

Wij bevinden ons in de Generalenbuurt te Eindhoven, waar wij inmiddels ons 50 jarig bestaan hebben gevierd.

Onze eigen acties om geld binnen te halen kosten steeds meer tijd en moeite. Onze vlooienmarkten leveren steeds minder op, doordat de mensen steeds meer zelf online verkopen.

De kosten aan onderhoud, veiligheid en huur lopen op en de subsidie kranen vanuit de Gemeente Eindhoven worden steeds een stukje dichter gedraaid.

Waardoor we op zoek moeten naar andere inkomsten om zo de activiteiten voor onze jeugd te blijven kunnen doen en dit ook nog betaalbaar te houden voor al onze kinderen in de wijk.

De leiding en bestuursleden zijn allemaal vrijwilligers die zich 100% bezig willen houden met het jeugdwerk, maar soms begint het langzaam erop te lijken dat zij meer bezig zijn met acties om geld binnen te halen dan het bezig zijn met het jeugdwerk.

Daarom zoek wij hulp bij u als ondernemer of sympathisant om samen te zorgen dat het jeugdwerk betaalbaar blijft en dat de vrijwilligers zich bezig kunnen houden met waar ze goed in zijn en dat is het organiseren van activiteiten voor de jeugd.

De activiteiten die wij doen, zijn activiteiten voor kinderen in de leeftijd van 4 jaar tot 18 jaar. En doen dit op vast dagen en tijden in de week en in de eigen leeftijdsgroepen van maximaal 3 jaar leeftijdsverschil.

Onze pijlers zijn die van Jong Nederland, zoals Sport en Spel, Buitenleven en Creatief en bieden dit aan op het niveau van de leeftijdsgroep. Ook gaan we met de leden op weekend en sluiten wij ons seizoen af met een kampweek.

Kortom onze vrijwilligers hebben het druk, maar vanwege de lachende gezichtjes van ons jeugdleden, daar doen we het toch allemaal voor.

Hoe u ons kunt helpen bepaald u zelf. Wij staan open voor allerlei ideeën ook al zijn ze niet direct financieel.

Hopelijk reageert u op onze oproep in de bijlage en hoor ik graag uw reactie terug?

 

Met vriendelijke groeten, Jong Nederland Rapenland."

 

Peter van de Klundert

E-Mail   : p.vdklundert@outlook.com

Klik hier door voor de flyer

8 Email
Keywords : 
JNR

Related

ZOMERFESTIVAL JNR
ZOMERFESTIVAL JNR
Op zaterdag 25 augustus organiseert Jong Nederland Rapenland een gezellig ZOMERFESTIVAL in 't Generaaltje.
Het COMPOST project van Jong Nederland Rapenland
Het COMPOST project van Jong Nederland Rapenland
Enige tijd geleden is Jong Nederland Rapenland gestart met een educatief milieuproject (duurzaam composteren). De wormenbak werd zelf in elkaar gezet en de wormen werden via het internet besteld. Wij vroegen ons af hoe het nu gaat met de voortgang van dit project? We laten Peter van de Klundert aan het woord…..
Jong Nederland Rapenland verduurzaamt op educatieve wijze
Jong Nederland Rapenland verduurzaamt op educatieve wijze
Peter van de Klundert: “We hebben met Jong Nederland Rapenland ervoor gekozen om onze groene voetafdruk te verbeteren. We zijn via het bestuur van de Stichting B&W Generalenbuurt hiervoor benaderd door Susanne van Laarhoven, om samen een project te starten om het GFT te verwerken tot plantenmest. Naast dat het onze nieuwsgierigheid had geprikkeld willen we ook mee werken om een positief voorbeeld te geven aan de wijk.
Maak je eigen compost: interview met Susanne van Laarhoven
Maak je eigen compost: interview met Susanne van Laarhoven
Bij de buurtstichting komen allerlei soorten berichten en voorstellen binnen. Een tijd terug kreeg het bestuur een prachtig project onder ogen door een van onze buurtbewoners inzake eigen compost maken. Compost die je weer voor je eigen planten kunt gebruiken. Reden om met Susanne van Laarhoven in gesprek te gaan.
Rommelmarkt / vlooienmarkt
Rommelmarkt / vlooienmarkt
Op 23 September 2017 organiseert Jong Nederland Rapenland weer een Rommelmarkt / Vlooienmarkt van 14.00-16.00 uur.
Multi-culti buurtbraderie 2016
Multi-culti buurtbraderie 2016
Een gezellige multiculti braderie in De Generalenbuurt dankzij De Landrijt. Ieder hoekje binnen was benut en overal waren kraampjes opgesteld. Echt geweldig gedaan. Niet alleen binnen maar ook buiten, onder grote parasols en de afdaken werden hebbedingetjes en andere spullen gedienstig aangeprezen aan de vele bezoekers. Mensen van De Landrijt, dat hebben jullie geweldig georganiseerd. Chapeau! Voor herhaling vatbaar!