×
 

Grote multi-culti buurtbraderie op 29 mei!

Archipel Landrijt organiseert een multi-culti braderie op zondagmiddag 29 mei van 14.00 tot 17.00 uur. Zowel binnen als buiten zijn vele activiteiten voor jong en oud te vinden. Vorig jaar een groot succes met hoge opkomst! Ook dit jaar belooft het een middag te worden met een zeer divers aanbod. Naast de activeiten zijn er leuke (cadeau)artikelen en diverse lekkernijen te verkrijgen. Ook wordt een grote loterij georganiseerd met mooie prijzen. Van de opbrengst van de braderie wordt de tuin van Landrijt ‘buurtvriendelijker’ gemaakt met onder meer speeltoestellen voor kinderen.
Grote multi-culti buurtbraderie op 29 mei!

Grote variëteit kramen

Het aanbod is groot! Een gezellige markt met kramen waar je van alles vindt: van kunstbloemen tot fotografie, van tweedehands kleding tot speelgoed, sieraden en (huid)verzorgingsartikelen en nog veel meer. Jong Nederland organiseert – voor jong en oud - een beweegspel in de tuin. Natuurlijk zijn er ook hapjes en drankjes verkrijgbaar. Zo  worden er bij de ‘Brusselse kraam’ pannenkoeken en wafels gebakken en zijn er bij de Indonesische kraam saté en loempia’s te koop.

De Landrijt multi-culti Braderie vindt plaats op zondagmiddag 29 mei van 14.00 tot 17.00 op Drosserstraat 1 te Eindhoven. Entree is gratis.

Images

8 Email

Related