×
 

Goed Nieuws: Beeldbellen met OnsPlatform.tv op Apple iOS komt er aan!

Uit code in WebKit (de motor van Safari) is gebleken dat WebRTC ondersteuning er aan zit te komen. WebRTC is de techniek die OnsPlatform.tv gebruikt voor zijn Beeldbellen en met deze komende update zal Beeldbellen dus ook mogelijk gaan worden op iPhones en iPads.
Goed Nieuws: Beeldbellen met OnsPlatform.tv op Apple iOS komt er aan!

Dit houdt dus in dat deelnemers aan OnsPlatform.tv in de zeer nabije toekomst ook kunnen gaan beeldbellen met Apple iPhone en Ipad. Met Android-apparaten is dat zoals u ongetwijfeld weet al geruime tijd mogelijk.

Nick Betting: "De verwachting is dat de update in september 2017 zal plaats vinden, tegelijk met versie 11 van iOS en de aankondiging van nieuwe iPhones. Zodra dit gebeurd is, zullen wij zo snel mogelijk onze Beeldbelapplicatie  op OnsPlatform.tv updaten om iPhones en iPads te ondersteunen."

Toelichting: Via deze buurtwebsite is het mogelijk om met elkaar via beeldbellen te bereiken en bijvoorbeeld buurtafspraken te maken. Maar ook kan men elkaar bereiken bij onraad of in geval van een hulpvraag. Het enige wat je moet doen is een account aanmaken.

8 Email

Related