×
 

Een succesvolle Festivaldag

Mijn naam is Nikki Meyer. Ik studeer Sociaal Cultureel Werk en zit in mijn afstudeerjaar. Ik loop sinds dit schooljaar stage bij Jongerencentrum de Uitwijk te Eindhoven. Aangezien ik aan het afstuderen ben moet mijn Proeve van Bekwaamheid volstaan, in de vorm van een FESTIVAL dag op zondag 24 april in Jongerencentrum de Uitwijk.
Een succesvolle Festivaldag

In samenwerking met Ghizlaine Darid en Dahir Mohamed heb ik deze dag opgezet. Er waren meerdere activiteiten en workshops zoals bijvoorbeeld: voetbaltoernooi, weerbaarheidsworkshop, hip hop workshop, kookworkshop. Ook werden er optredens verzorgd door enkele talenten die gebruik maken van de studio in de Uitwijk. Achteraf was een barbecue voor iedereen die zijn of haar hulp had aangeboden.

Er was een opkomst van ongeveer 40 kinderen en een aantal vaders en moeders. Gelukkig waren we met een groot aantal vrijwilligers, beroepskrachten en ontvingen we hulp vanuit onze doelgroep. Het was zó gezellig dat de bezoekers zelfs niet naar huis wilden gaan. Natuurlijk vonden we dit geweldig, want daarmee wisten wij ook dat wij met dit evenement hadden voldaan aan een van onze doelstellingen, te weten, het bevorderen van de sociale cohesie. We denken zeker dat we met de festivaldag de wijk dichter bij elkaar hebben -gebracht. Bovendien hebben wij De Uitwijk in een positief daglicht gezet.

Images

8 Email
Keywords : 

Related