×
 

De Generalenpluim gaat naar Burcu

Het bestuur van de buurtstichting heeft de Generalenpluim uitgedeeld aan Burcu Tasdelen Gönültas voor haar geweldige inzet om op basis van dialoog een knelpunt in de buurt op te lossen. Hiermee heeft zij een belangrijke bijdrage geleverd aan de leefbaarheid in onze buurt.
De Generalenpluim gaat naar Burcu

De overlast die buurtbewoners in haar omgeving ondervonden van motorrijders die ook met grote snelheid over de stoep reden, zou mogelijkerwijs hebben kunnen escaleren. Burcu vond dat dit niet zou mogen en heeft de koe bij de horens gevat door in gesprek te treden met een van de betrokken bestuurders. Door deze transparante en vriendelijke aanpak heeft Burcu een conflict weten te voorkomen en is de overlast afgenomen.

Het bestuur vindt deze aanpak geweldig en wil dit waarderen met een flinke bos bloemen en een hartelijk DANKJEWEL.

Wij hopen dat dit een voorbeeld voor andere buurtbewoners is om na te volgen want volgens ons kan alleen met zo’n dappere en positieve insteek de leefbaarheid in onze buurt vergroot worden.

Vind jij ook dat een van jouw buren de Generalenpluim verdient, stuur dan een mail naar het bestuur.

Images

8 Email
Keywords : 

Related

Buurtbewoners in het zonnetje gezet door wethouder Torunoglu
Buurtbewoners in het zonnetje gezet door wethouder Torunoglu
Tijdens het jaarlijkse feest voor de vrijwilligers werden enkele buurtbewoners door wethouder Torunoglu naar voren geroepen om een prijs in ontvangst te nemen. Een erkenning voor hun geweldige inzet binnen de eigen buurt.