×
 

Buurtpreventen Generalenbuurt goed vertegenwoordigd

Onze Generalenbuurt was flink vertegenwoordigd op de jaarlijkse Buurtpreventiedag te Strijp. Wat een overigens gezellige Buurtpreventiedag. Goed georganiseerd en bijzonder informatief. En bovenal een heerlijk netwerkmoment voor alle buurtpreventen om met elkaar informatie uit te wisselen.
Buurtpreventen Generalenbuurt goed vertegenwoordigd

Onze wethouder Staf Depla was natuurlijk aanwezig en hij onderschrijft welgemeend het belang van buurtpreventie. Al waren alle Raadsleden uitgenodigd, het enige aanwezige Raadslid, Edith van Dijk, was het met ons eens dat de stad niet alleen veiliger wordt met de instelling van Buurtpreventie Teams. Burgers worden zich tevens bewuster van het feit dat ze zelf iets kunnen doen aan hun eigen en andermans veiligheid.

Bovendien is het een feit dat burgers via hun bijdrage aan een Buurtpreventie Team nauwer met elkaar in contact komen en dit alleen al de leefbaarheid vergroot. Compliment aan de organisatoren. En proficiat aan Acht die de fotowedstrijd won. Als prijs mogen zij volgend jaar de jaarlijkse Buurtpreventiedag organiseren. En wij zijn er dan ook weer bij! Voor meer foto’s, kijk op www.woenselzuid.nl 

Images

8 Email

Related