×
 

Buurtbewoners in het zonnetje gezet door wethouder Torunoglu

Tijdens het jaarlijkse feest voor de vrijwilligers werden enkele buurtbewoners door wethouder Torunoglu naar voren geroepen om een prijs in ontvangst te nemen. Een erkenning voor hun geweldige inzet binnen de eigen buurt.
Buurtbewoners in het zonnetje gezet door wethouder Torunoglu

Het certificaat Beste Buur 2017 werd uitgereikt aan de Coördinatoren van het Buurt Preventie Team. Inmiddels meer dan 3 jaar zorgen deze buurtbewoners ervoor dat bijna iedere dag een tweetal preventen door onze straten wandelen en controle uitoefenen met als doel onze buurt nóg veiliger te krijgen.

De Generalenbuurt Award 2017 is uitgereikt aan Jan van Kollenburg, medewerker van Woonbedrijf vanwege zijn jarenlange persoonlijke en warme inzet binnen onze Generalenbuurt.

Wethouder Torunoglu heeft verder een Generalenpluim uitgereikt aan Karin Wassink-Lute voor haar geweldige inzet om dit jaar de Halloween Optocht toch mogelijk te maken. Een fantastische prestatie en een geweldig mooi buurtevenement met als gevolg.

Ook buurtbewoner Jan Joosten kreeg een Generalenpluim voor zijn warme inzet om vele andere buurtbewoners te helpen. Hij vindt het vanzelfsprekend dat buren elkaar helpen. Voor de organisatie juist een reden om Jan in het zonnetje te zetten aangezien deze mooie eigenschap tegenwoordig jammer genoeg zeldzaam wordt.

Proficiat en grote dank

Alle winnaars heten wij nogmaals van harte proficiat. Bedankt voor jullie inzet binnen De Generalenbuurt. Hopelijk is jullie optreden een voorbeeld voor anderen! Een bijzondere dank ook aan wethouder Yasin Torunoglu om onze toppers ook deze keer persoonlijk in het zonnetje te zijn komen zetten.

Binnenkort kun je hier ook de fotoalbum van deze geslaagde avond zien.

Images

8 Email

Related

Beste Buur 2019
Beste Buur 2019
Wat een geweldige opkomst tijdens het jaarlijkse vrijwilligersfeest in De Uitwijk, het prachtige wijkgebouw in de Generalenbuurt. Tijdens deze feestelijke en gezellige avond werden diverse eretitels uitgereikt.
Wie verdient een van deze drie eretitels?
Wie verdient een van deze drie eretitels?
Ieder jaar reikt de wethouder drie prijzen uit namens de Generalenbuurt: De Beste Buur van het jaar, de Generalenbuurt Award en de Generalenpluim. Wie draag jij voor om met een van deze drie eretitels naar huis te gaan? Lees snel verder ….
NATIONALE VRIJWILLIGERSDAG 2018, HET REGENDE PRIJZEN
NATIONALE VRIJWILLIGERSDAG 2018, HET REGENDE PRIJZEN
We kijken terug op een zeer geslaagde feestavond die we voor onze vrijwilligers in De Generalenbuurt hebben georganiseerd in De Uitwijk. Wethouder Yasin Torunoglu was ook dit jaar van de partij om de jaarlijkse awards uit te reiken.
Wethouder Yasin Torunoglu bezoekt De Generalenbuurt: woensdag 24 januari.
Wethouder Yasin Torunoglu bezoekt De Generalenbuurt: woensdag 24 januari.
Het was al weer 9 jaar geleden dat we een wijkschouw organiseerden en we een wethouder door onze straten mochten rondleiden, te weten op 9 april 2009. Was het toen Mary Fiers waarmee we samen door onze buurt fietsten, deze keer fietsen we samen met Yasin Torunoglu.
Oproep: welke buurtbewoner wil iets koken voor onze vrijwilligers?
Oproep: welke buurtbewoner wil iets koken voor onze vrijwilligers?
Vanuit de buurtstichting worden onze vrijwilligers in het zonnetje gezet. Voor de jaarlijkse feestavond in november zoeken wij buurtbewoners die bereid zijn om een lekker hapje te bereiden.
De Generalenpluim gaat naar Burcu
De Generalenpluim gaat naar Burcu
Het bestuur van de buurtstichting heeft de Generalenpluim uitgedeeld aan Burcu Tasdelen Gönültas voor haar geweldige inzet om op basis van dialoog een knelpunt in de buurt op te lossen. Hiermee heeft zij een belangrijke bijdrage geleverd aan de leefbaarheid in onze buurt.
Wethouder Yasin Torunoglu reikt prijzen uit
Wethouder Yasin Torunoglu reikt prijzen uit
Grote opkomst van vrijwilligers in De Uitwijk bij de uitreiking van de eretitel ‘Beste Buur’ en de Generalenbuurt Award door wethouder Yasin Torunoglu. Hanny Voets en Corrie Mattheeuwsen, twee buurtgenoten die bijna 40 jaar zorgdragen voor de dames hobby club, werden voor hun vrijwilligersinzet gewaardeerd met deze eretitel ‘Beste Buur’. De Generalenbuurt Award ging welverdiend naar Jan Soeters die zich nu al 17 jaar als bestuurslid van het gemeenschapshuis De Uitwijk inzet.
Wie verdient de eretitel ‘Beste Buur?’
Wie verdient de eretitel ‘Beste Buur?’
Wil jij iemand voordragen, stuur dan een mail naar de buurtstichting en geef met een korte en duidelijke motivatie aan waarom jij die buurtbewoner voordraagt. Buurtbewoners die in het verleden al zijn voorgedragen en die de eretitel nog niet hebben gekregen, kunnen opnieuw worden voorgedragen.
Els & Gerard Zuidema 50 jaar getrouwd
Els & Gerard Zuidema 50 jaar getrouwd
Wij feliciteren Els & Gerard Zuidema met hun 50 jarig huwelijk. Deze ‘Beste Buren van 2011’ wonen inmiddels meer dan 40 jaar in onze Generalenbuurt en blijven nog steeds actief hun steentje bijdragen aan het buurtwerk.