×
 

Betrouwbare glazenwasser: Jeroen Jonkergouw

Geregeld vragen buurtbewoners op de Facebookgroep van de Generalenbuurt wie een goede glazenwasser kent. Een goede vraag aangezien ook onze buurt diverse keren wordt opgeschrikt door fraudevoorvallen en louche figuren die met een ladder op de auto door de buurt trekken.
Betrouwbare glazenwasser: Jeroen Jonkergouw

De firma die al jaren op vele adressen in onze buurt de ramen komt wassen, Jeroen Jonkergouw, hebben wij bereid gevonden om via de buurtwebsite zijn diensten aan te bieden. Een betrouwbaar bedrijf met vele tevreden klanten in de Generalenbuurt. Jeroen stuurt naar al zijn klanten op vaste momenten een mail waarin hij aangeeft op welke dag dat hij de ramen bij jou in de buurt komt wassen. Hij vraagt je wel om per mail te antwoorden en aan te geven of ze bij jou ook moeten komen wassen. Bij het wassen gebruikt dit bedrijf OSMOSEwater dat veel voordelen heeft ten opzichte van gewoon water.

Kijk voor meer info op de website www.mijn-glazenwasser.nl

Voor iedere nieuwe klant die zich via de buurtwebsite aanmeldt doneert Jeroen Jonkergouw een klein bedrag aan de buurtstichting. Klik hier om je per mail aan te melden. Vergeet niet erbij te vermelden dat je deze informatie op de buurtwebsite hebt gelezen, want daarmee steun je jouw eigen buurt.

Images

8 Email

Related

Ramenwasser
Ramenwasser