×
 

Beste Buur 2019

Wat een geweldige opkomst tijdens het jaarlijkse vrijwilligersfeest in De Uitwijk, het prachtige wijkgebouw in de Generalenbuurt. Tijdens deze feestelijke en gezellige avond werden diverse eretitels uitgereikt.
Beste Buur 2019

Beste Buur 2019 werden Corrie van Es en Corrie Bul. Meer dan 10 jaar organiseren zij als vrijwilliger voor onze buurtbewoners goedbezochte kienavonden. De titel beste buur is in het leven geroepen om een bewoner van de Generalenbuurt extra in het zonnetje te zetten en speciaal te danken voor zijn/haar inzet binnen de buurt.

De Generalenbuurt Award 2019 werd uitgereikt aan Ad Vermeulen, een van de vaste vrijwilligers die tevens heel wat activiteiten organiseert rondom De Uitwijk. Deze award is in het leven geroepen om iemand die niet in onze Generalenbuurt woont maar wel heel veel voor onze buurt doet, te danken.

De Generalenbuurt Pluim 2019 ging naar Pascalle Peltz wiens hulp als vrijwilliger bijzonder op prijs werd gesteld tijdens de succesvolle Halloween Optocht. Deze pluim is mede bedoeld als opsteker om vooral met het vrijwilligerswerk door te gaan, want laten we wel wezen: vrijwilligerswerk is dankbaar werk!

Vier prijzen, vier nieuwe kanjers: allemaal fantastische mensen die zich voor de leefbaarheid in Generalenbuurt inzetten. Bijzondere dank daarvoor en blijf het vooral ook in de komende jaren doen.

De eretitels werden op een hartelijke wijze mede door de prijsdragers van de voorgaande jaren uitgereikt. Deze jaarlijkse vrijwilligersavond was een fijn moment om eens rustig bij te praten en werd mede een succes door de goede verzorging door de vrijwilligers van De Uitwijk die de aanwezigen verwenden met bitterballen en andere lekkere snacks.

Wil jij iemand voordragen voor een van deze prijzen/eretitels over 2020, laat het ons zeker weten!

Images

8 Email

Related

Wie verdient een van deze drie eretitels?
Wie verdient een van deze drie eretitels?
Ieder jaar reikt de wethouder drie prijzen uit namens de Generalenbuurt: De Beste Buur van het jaar, de Generalenbuurt Award en de Generalenpluim. Wie draag jij voor om met een van deze drie eretitels naar huis te gaan? Lees snel verder ….
NATIONALE VRIJWILLIGERSDAG 2018, HET REGENDE PRIJZEN
NATIONALE VRIJWILLIGERSDAG 2018, HET REGENDE PRIJZEN
We kijken terug op een zeer geslaagde feestavond die we voor onze vrijwilligers in De Generalenbuurt hebben georganiseerd in De Uitwijk. Wethouder Yasin Torunoglu was ook dit jaar van de partij om de jaarlijkse awards uit te reiken.
Buurtbewoners in het zonnetje gezet door wethouder Torunoglu
Buurtbewoners in het zonnetje gezet door wethouder Torunoglu
Tijdens het jaarlijkse feest voor de vrijwilligers werden enkele buurtbewoners door wethouder Torunoglu naar voren geroepen om een prijs in ontvangst te nemen. Een erkenning voor hun geweldige inzet binnen de eigen buurt.
Oproep: welke buurtbewoner wil iets koken voor onze vrijwilligers?
Oproep: welke buurtbewoner wil iets koken voor onze vrijwilligers?
Vanuit de buurtstichting worden onze vrijwilligers in het zonnetje gezet. Voor de jaarlijkse feestavond in november zoeken wij buurtbewoners die bereid zijn om een lekker hapje te bereiden.
Wethouder Yasin Torunoglu reikt prijzen uit
Wethouder Yasin Torunoglu reikt prijzen uit
Grote opkomst van vrijwilligers in De Uitwijk bij de uitreiking van de eretitel ‘Beste Buur’ en de Generalenbuurt Award door wethouder Yasin Torunoglu. Hanny Voets en Corrie Mattheeuwsen, twee buurtgenoten die bijna 40 jaar zorgdragen voor de dames hobby club, werden voor hun vrijwilligersinzet gewaardeerd met deze eretitel ‘Beste Buur’. De Generalenbuurt Award ging welverdiend naar Jan Soeters die zich nu al 17 jaar als bestuurslid van het gemeenschapshuis De Uitwijk inzet.
Wie verdient de eretitel ‘Beste Buur?’
Wie verdient de eretitel ‘Beste Buur?’
Wil jij iemand voordragen, stuur dan een mail naar de buurtstichting en geef met een korte en duidelijke motivatie aan waarom jij die buurtbewoner voordraagt. Buurtbewoners die in het verleden al zijn voorgedragen en die de eretitel nog niet hebben gekregen, kunnen opnieuw worden voorgedragen.
Beweegtuin in de Landrijt
Beweegtuin in de Landrijt
Leuk nieuws over de Landrijt. De Landrijt gelegen in De Generalenbuurt (Drosserstraat 1) is namelijk volop bezig met de ontwikkeling van een ‘Beweegtuin’. Een soort Calisthenics? :) Zodra deze tuin helemaal gereed is voor gebruik, wordt hij ook officieel open gesteld voor buurtbewoners.
Els & Gerard Zuidema 50 jaar getrouwd
Els & Gerard Zuidema 50 jaar getrouwd
Wij feliciteren Els & Gerard Zuidema met hun 50 jarig huwelijk. Deze ‘Beste Buren van 2011’ wonen inmiddels meer dan 40 jaar in onze Generalenbuurt en blijven nog steeds actief hun steentje bijdragen aan het buurtwerk.