×
 

De studenten KLUSBUS bij ons thuis

Mensen moeten langer thuis wonen en zijn daardoor vaker aangewezen op hulp van mantelzorgers. Het Summa College Zorg heeft een eigen leerbedrijf voor studenten waar ze de mogelijkheid krijgen om stage te lopen bij je thuis of in de ontmoetingsruimte Lokaal+ wat gevestigd is in de school.
De studenten KLUSBUS bij ons thuis

Bij jou thuis

Studenten kunnen je ondersteunen met allerlei activiteiten zoals boodschappen doen, begeleiden bij activiteiten buitenshuis, helpen bij huishoudelijke taken of samen wandelen. Heb jij behoefte aan gezelligheid, een praatje maken of een spelletje spelen dan komen de studenten graag naar je toe. Ook kunnen de studenten je ondersteunen bij het gebruik van uw tablet of mobiele telefoon.

De studenten kunnen hulp bieden aan ouderen, mensen met een beperking en bij gezinnen met kinderen.

Lokaal+

Lokaal+ op de Willem de Rijkelaan is een ideale plek om anderen te ontmoeten en samen met studenten uiteenlopende activiteiten te ondernemen. Denk daarbij aan samen koken en eten, uitleg over je mobiele telefoon of tablet, samen bewegen, maar ook allerlei workshops die de studenten voor je organiseren. Iedere maand wordt er een nieuwe activiteitenkalender gemaakt.

Doordeweeks zijn studenten tussen 10.00-16.00 uur aanwezig in Lokaal+ om je vragen te beantwoorden of om een gezellig praatje te maken. De koffie staat altijd klaar, kom gerust langs om kennis te maken. Als je geluk hebt is er ook versgebakken taart!

Klusbus

Studenten van Summa Bouw hebben een Klusbus waarmee ze bij je langs kunnen komen om allerlei uiteenlopende klussen op te knappen. Denk daarbij aan metselen, timmeren, verven, elektra, stuken, tegelen en installaties. Heeft je een klus voor de studenten van de klusbus? Is er iets wat je zelf niet kunt repareren laat het ons dan weten.

Kosten

Komen studenten jou thuis ondersteunen dan staat daar een vergoeding van € 5,00 per dagdeel tegenover.

Voor de meeste activiteiten van Lokaal+ vragen we een kleine vergoeding afhankelijk van de activiteit.

De kosten voor het uitvoeren van een klus door de klusbus is afhankelijk van de werkzaamheden.

 

Hoe kom je met ons in contact?

Heb je vragen over hulp bij jou thuis bel dan met het Wijkleerbedrijf: 040 269 43 06

Heb je vragen over Lokaal+ dan kun je ons bereiken op nummer: 040 269 57 27

Bezoekadres Lokaal+: Willem de Rijkelaan 3 Eindhoven

8 Email
Keywords : 

Related