×
 

Halloween Optocht Generalenbuurt gaat door!

Voor iedereen die van griezelen houdt: op dinsdag 31 oktober wordt de jaarlijkse Halloween Optocht georganiseerd door een aantal enthousiaste buurtbewoners, samen met verschillende partners uit de Generalenbuurt. Lees hier alles over aanmelden en organisatie.
Halloween Optocht Generalenbuurt gaat door!

DOE MEE MET DE OPTOCHT OF MELD JE HUIS AAN ALS GRIEZELHUIS!

Start optocht: om 18.30 uur

Waar verzamelen: Basisschool Rapenland (vanaf 18:00 geopend).

Aanmelden: Ja, graag vóór 15 oktober i.v.m. inkopen spullen. Stuur een mail met je gegevens.

Toelichting:

Je krijgt een tasje waar je zelf je snoep in kan verzamelen, mits je je tevoren hebt aangemeld. Doe je dat niet dan kan het zijn dat we geen tasje meer voor je kunnen bestellen.

Aanmelden doe je door een mailtje te sturen met je voor- en achternaam en leeftijd naar s.bisschop@dynamojeugdwerk.nl

We zouden het fijn vinden als kinderen samen met hun ouders deze tocht lopen. De verklede kindjes starten in groepen in de wijk.

Op diverse punten zullen de deelnemers worden opgeschrikt door enge ervaringen die door de organisatie zijn geregeld, maar mogelijk komen we onderweg ook nog wat lekkernijen tegen. Dus begin maar goed met voorbereiden.

Wil jij jouw huis aanmelden waar kinderen lekker kunnen komen griezelen? Ja, dat kan! De route willen we dit jaar aanpassen aan de wijkbewoners die actief willen meedoen door hun huis te versieren, aan de kinderen iets lekkers willen aanbieden of een attractie willen bouwen om iedereen te laten schrikken.  Daarom doen we hierbij een vriendelijke oproep om ons uiterlijk 15 oktober te laten weten of je het fijn zou vinden als we ook bij jou door de straat komen. Even een mailtje naar s.bisschop@dynamojeugdwerk.nl en we gaan kijken of dit lukt. Het belangrijkste is dat iedereen een leuke Halloween avond heeft.

Wil jij FIGURANT zijn?

Verder zijn we nog op zoek naar figuranten, mensen die deze avond als heks, spook of monster willen meewerken om de deelnemers een echte Halloweenavond te bezorgen samen met de organisatoren.

Mooist versierde GRIEZELHUIS: Natuurlijk zijn er voor het mooist versierde huis en het mooist verklede kind prijsjes te winnen.

Klik hier voor de poster die je kunt ophangen of delen.

Images

8 Email

Related

Halloween 2019
Halloween 2019
Dank voor het toezenden van de foto's van de Halloween optocht 2019 in de Generalenbuurt
HALLOWEEN OPTOCHT GENERALENBUURT: BELANGRIJKE OPROEP
HALLOWEEN OPTOCHT GENERALENBUURT: BELANGRIJKE OPROEP
De vrijwilligers uit onze buurt die de Halloween optocht organiseren, hebben de afgelopen week flink geflyerd. In deze flyer roepen ze bewoners op om zich aan te melden als 'aanbeladres' voor de kinderen die met deze optocht meelopen.
Geen Halloweenoptocht dit jaar
Geen Halloweenoptocht dit jaar
Vorig jaar moest het bestuur van de buurtstichting melden dat er geen Halloweenoptocht zou komen wegens gebrek aan vrijwilligers. Toen stond een dappere buurtbewoonster op en kregen wij een ongekend mooi buurtevenement met honderden bezoekers.
Fotoalbum HALLOWEEN 2017
Fotoalbum HALLOWEEN 2017
Wat een geweldig evenement en wat een enorme opkomst: bijna 200 kinderen deden aan de optocht mee.
Wie maakt de mooiste foto van de Halloween Optocht 2017?
Wie maakt de mooiste foto van de Halloween Optocht 2017?
Het belooft een supergave Halloween Optocht te worden met heel erg veel kinderen en andere deelnemers. Stuur je mooiste foto van dit evenement naar de buurtwebsite.
Komt er toch een Halloween optocht in de Generalenbuurt?
Komt er toch een Halloween optocht in de Generalenbuurt?
Na onze oproep dat de optocht helaas geen doorgang kon vinden door een tekort aan draagkracht is een buurtbewoonster opgestaan en met veel energie is zij gestart om het evenement toch mogelijk te maken.
Dit jaar geen Halloween-optocht in de Generalenbuurt
Dit jaar geen Halloween-optocht in de Generalenbuurt
In de afgelopen jaren werd in de Generalenbuurt een Halloween-optocht gehouden. Helaas moeten we constateren dat er niet voldoende draagkracht en menskracht aanwezig is bij vrijwilligers uit de buurt, jongerenwerk, basisschool, zorginstelling en vrijwilligersorganisaties om dit jaar een Halloween-optocht te organiseren.
Wat je moet weten over de Halloween optocht
Wat je moet weten over de Halloween optocht
Beste bewoner, tijdens de herfstvakantie gaat er weer een Halloween tocht door jouw buurt plaatsvinden. Kinderen lopen in een kleurrijke optocht langs de deuren voor de ‘trick or treat’. De tocht vindt plaats in de 'paden'.