×
 

Zwemvierdaagse 2019!

Ook dit jaar vindt de zwemvierdaagse weer plaats! Dit jaar de 50ste editie van ZV Thalassa.
Zwemvierdaagse 2019!

Het zwemseizoen zit er weer bijna op, maar niet getreurd want de zwemvierdaagse staat weer bijna voor de deur.

Dit jaar vind de zwemvierdaagse plaats van maandag 24 t/m vrijdag 28 juni.

Vanaf 18.30 zijn jullie allemaal van harte welkom in het buitenbad van de Smelen. Er kan gezwommen worden van 19:00 tot 20:00. Na het zwemmen is er tijd om vrij te spelen. Daarnaast zal onze DJ Daan met veel plezier de muziek verzorgen tijdens de zwemvierdaagse.

Voor de vrijdag hebben we een extraatje, van 18:45 tot 19:15 kan er gezwommen worden en daarna sluiten we de 50ste zwemvierdaagse feestelijk af met een waterstormbaan die tot 21:00 blijft!

 

Wat kun je verwachten van de zwemvierdaagse?

Je zwemt dagelijks een afstand van 250 of 500 meter. Dit doe je minimaal vier (en voor de sportievelingen zelfs 5) dagen. Is dit gelukt? Dan krijg je aan het eind van de week een medaille. Mocht het nou niet lukken om de medaille vrijdag op te halen, Dan kan dit op maandagavond, 19 augustus om 19:10 bij de balie van De Smelen (geef dit tijdens de zwemvierdaagse aan, dan kunnen wij hier rekening mee houden).

Wanneer je mee wilt doen aan de zwemvierdaagse moet je in het bezit zijn van diploma A en B, daarnaast kost deelname aan het evenement €5,-. Deze inschrijfkosten dien je contant te betalen bij de kassa na binnenkomst van de eerste dag.

 

Inschrijven:

Klik hier om je aan te melden!

 

 

8 Email

Related