×
 

Zwem4Daagse

De jaarlijkse zwem4daagse staat weer voor de deur. Van 3 t/m 7 juli a.s. zal het festijn gaan plaatsvinden.
Zwem4Daagse

Op alle avonden zal er gestart worden om 19:00 uur en zal het zwemmen duren tot 20:00 uur. Je zwemt dagelijks een afstand van 250 of 500 meter. Dit doe je minimaal vier (en als je heel sportief en enthousiast bent zelfs vijf) dagen en aan het einde van de week krijg je een welverdiende medaille. Het evenement vindt plaats in Zwembad De Smelen te Geldrop.

 

Daarnaast zullen zoals gebruikelijk de clinic’s weer gegeven worden door de enthousiaste trainers van de bepaalde groepen, zo heeft iedereen de mogelijkheid eens vrijblijvend kennis te maken met alle takken binnen de vereniging.

Maandag: Wedstrijdzwemmen

Dinsdag: Waterpolo

Woensdag: Reddend zwemmen

Donderdag: Synchroonzwemmen

 

Natuurlijk is het leuk om mee te doen met de zwem4daagse en ook hier kan je je vooraf voor inschrijven zodat je op de dag zelf alleen nog de betaling hoeft te doen. Je kan dit doen middels onderstaande link:

INSCHRIJVEN

 

Als je mee wilt doen met de zwem4daagse moet je in het bezit zijn van je A en B diploma, en daarnaast kost deelname aan het hele evenement €5,-. Deze inschrijfkosten dien je contant te betalen bij de kassa na binnenkomst op de eerste dag.

 

Om te zorgen dat alles in goede banen loopt zijn wij nog op zoek naar mensen die ons willen helpen tijdens de zwemvierdaagse, denk hierbij aan toezicht houden, EHBO, fisches uitdelen, inschrijvingen registreren e.d. Ben jij degene die wij zoeken stuur dan een mail naar: evenementen@zvthalassa.nl

 

Wij hopen jullie allemaal te zien tijdens de zwemvierdaagse!

8 Email

Related