×
 

Zomervakantie

Het is weer bijna zover. Het mooie weer heeft zijn intrede gedaan en de zomervakantie staat alweer bijna op de stoep.
Zomervakantie

Voor onze trainingen betekent dit concreet het volgende:

 

De laatste reguliere trainingen zullen plaatsvinden in week 26 (26 juni t/m 2 juli). Vanaf maandag 3 juli starten we met de Zwem4Daagse. Jullie zijn dan elke dag tussen 19.00-20.00uur welkom in het buitenbad om jullie baantjes te trekken voor een prachtige medaille.

Op zaterdag 8 juli zullen we het zwemseizoen 2016-2017 gezamenlijk afsluiten met een gezellige barbecue. Hiervoor hebben jullie inmiddels reeds een uitnodiging ontvangen. Inschrijven kan via die email of via de website-nieuwsbericht seizoensafsluiting.

De zomerstop loopt van maandag 10 juli t/m zondag 3 september. De reguliere trainingen starten weer op maandag 4 september. Tijdens de zomervakantie bieden wij onze leden de mogelijkheid om op drie avonden hun conditie een beetje op peil te houden en hun banen te komen zwemmen in het buitenbad.

Deze dagen zijn donderdag 17, 24 en 31 augustus van 19.00-20.00uur. Op deze avonden is het buitenzwembad ook regulier geopend voor recreanten van Laco. In afstemming met de toezichthouders van Thalassa en Laco zal worden afgestemd hoe de banenverdeling eruit komt te zien.

Wij wensen een ieder een goede afsluiting van het seizoen en alvast een prettige zomervakantie!

8 Email

Related