×
 

Wedstrijdweekend voor Thalassa!

In het weekend van 13 en 14 januari hebben de wedstrijdzwemmers van Thalassa het druk gehad met wedstrijden. Op zaterdag vond er een inhaalwedstrijd plaats voor het minioren/junioren-circuit, door de hevige sneeuwval een maand eerder was deze verzet. Daarnaast stond op zondag de reguliere competitiewedstrijd op het programma.
Wedstrijdweekend voor Thalassa!

Op zaterdag zijn we met 8 zwemmers naar het TU-bad in Eindhoven gegaan voor de minioren/junioren circuitwedstrijd. Julie van Nispen en Andrea Magdi kwamen uit voor de minioren. Julie kon voor de meisjes bij de 200m wisselslag een mooi PR neerzetten en ging met brons naar huis, op de 50 meter vrij wist zij ook een dik PR te behalen en mocht ze zelfs met zilver naar huis. Andrea had bij de jongens met 400m vrij een zware afstand, waar hij zelfs goud mee behaalde!

Bij de junioren scoorde Megann van de Donk bij de meisjes hierbij 3x een nieuw PR en 3x een zilveren medaille. Loes Klarenbeek wist op haar wisselslag zelfs 23 seconden van haar PR af te snoepen en Janne Knoops kon zich op 2 afstanden verbeteren met in totaal 22 seconden aan tijdsverbeteringen!

Bij de jongens mochten Joris Doensen, Tim van Nispen en Tomas Sterk voor de junioren aan de start verschijnen. Joris wist hierbij 2 bronzen medailles, een zilveren medaille en een PR te behalen. Tomas kwam thuis met 2 zilveren medailles en behaalde op beide afstanden een PR en ook Tim verbeterde zijn PR flink door op de 100m wisselslag 7,5 seconde sneller te zwemmen.

De dag erna reisde Thalassa met de hele club af naar Eersel voor de 2e competitiewedstrijd.

Met 3 estafetteploegen in 2 categorieen kon Thalassa laten zien dat ze ook in teamverband goed kunnen presteren! Zo sleepten de heren een 2e en een 3e plaats binnen en wisten de jongens in de categorie tot 13 jaar buiten mededinging 1e te worden.

Er werd echter ook individueel weer sterk gepresteerd. Thalassa wist met 26 zwemmers in totaal 25 PR's te behalen en 27 podiumplaatsen op te eisen:

- 13x een 1e plaats door Deborah, Peter, Lotte, Andrea, Julie, Jasper, Dieuwertje, Tijs en Megann

- 7x een 2e plaats door Joris, Robin, Megann, Tomas, Dieuwertje en Jasper

- 7x een 3e plaats door Stefan, Senna, Gawergeyous, Anne, Veerle, Tomas en Tim

Hiermee sluiten we wederom een succesvol weekend af!

8 Email

Related