×
 

Verslag van "The Battle of the duets"

Zaterdag 20 januari 2018 was het zover de synchroonzwemsters gingen met elkaar de strijd aan om de winnaar te worden van The Battle of the duets. In drie verschillende categorieën werd gestreden om die felbegeerde 1e plaats en hiermee een ticket naar de jaarlijkse show.
Verslag van "The Battle of the duets"

De wedstrijd begon met de duetten van de masters. In deze categorie werden 2 duetten gezwommen. Lily en Tamara zwommen op de muziek La Mordidita van Ricky Martin en Lia en Nora hadden gekozen voor Thunder van de Imagine Dragons. Twee verschillende nummers maar ook twee hele mooie nummers. De keuze was lastig maar Lily en Tamara zullen tijdens de jaarlijkse zwemshow hun nummer laten zien.

 

De 2e categorie was de junioren. Hierin waren 3 duetten die gingen strijden om de 1e plek. Jara en Roos hadden gekozen voor de Backstreetboys met Incomplete, Britt en Yvanka kozen voor het vrolijke nummer Better Whem I'm Dancing van Meghan Trainor en Dua Lipa met New Rules was het nummer van Britt en Anouk. Ook hier was de keuze niet heel makkelijk. Alle drie hadden ze andere sterke punten. Het nummer Better when I'm Dancing gezwommen door Yvanka en Britt is de uiteindelijke winnaar geworden.

 

En dan de laatste categorie, de minioren. 5 duetten maar liefst, Amy en Maud zwommen op Shake it off van Taylor Swift, Zia en Manou op Your Song van Rita Ora, Ed Sheeran met Galway Girl was gekozen door Janneke en Yara, Shakira met Waka Waka was het duet dat Jet en Michelle aan ons lieten zien en last but not least David Guetta met She wolf, het nummer van Lisa en Lisa. Veel vrolijke muziek in deze categorie en ook hier weer mooie duetten. De beste twee in deze categorie waren vandaag Lisa en Lisa met hun nummer She wolf, ook zij zullen tijdens de jaarlijkse show hun duet zwemmen.

 

Na de duetten hebben alle zwemsters nog een paar muzieknummers uit de show aan het publiek laten zien en zo was de wedstrijd ten einde. Al met al heeft iedereen een hele leuke ochtend gehad en zijn wij trots op de grote hoeveelheid deelnemers aan de eerste Battle of the Duets. Op naar de show van 9 en 10 juni a.s.

 

Related