×
 

Thalassa sterk vertegenwoordigd tijdens zwemcompetitie

Naast deelname aan individuele wedstrijden zwemt Thalassa met de hele wedstrijdgroep in de 3e klasse regio zuid van de nationale zwemcompetitie.
Thalassa sterk vertegenwoordigd tijdens zwemcompetitie

Deze zondag zwommen de zwemmers en zwemsters de 1e ronde hiervan in zwembad de Schop in Asten.

Met 29 deelnemers in de leeftijd van 9 tot 29 jaar kon een sterk deelnemersveld neergezet worden.

De jongere zwemmers konden deze dag starten op de 25 en 50 meter afstanden en de oudere zwemmers op de 50 en 100 meter afstanden.

Daarnaast kwamen diverse zwemmers van Thalassa uit op estafette nummers, waarbij ze (Jacey, Anne, Senna, Veerle, Lotte, Dieuwertje, Maaike, Deborah, Tomas, Tijs, Joris en Jens) op alle afstanden een podiumplaats wisten te behalen (2 keer 2e en 2 keer 3e).

Net als bij voorgaande wedstrijden wisten de zwemmers ook nu weer veel medailles te behalen en veel persoonlijke records te laten sneuvelen. Zelfs records die pas een week geleden neergezet waren, werden nu alweer omvergeblazen.

Op de 50 meter vlinderslag wisten Jasper Eickmans, Max Oerlemans en Gawergeyous Magdi zelfs een knap 1, 2, 3-tje voor Thalassa neer te zetten.

Met een totaal van 27 medailles en 27 persoonlijke records kan weer met recht gesproken worden van een succesvolle middag.

 

Wil je weten of je een nieuwe PR hebt gezwommen, klik dan hier.

8 Email

Related