×
 

Succesvolle start wedstrijdzwemmers

Op 17 september 2017 was de eerste wedstrijd van dit zwemseizoen een feit.
Succesvolle start wedstrijdzwemmers

De trainingen zijn bij zwemvereniging Thalassa weer gestart en de jongste wedstrijddeelnemers mochten al meteen voor de 1e minioren/juniorencircuitwedstrijd in Veldhoven aan de start verschijnen. Voor Thalassa mochten Julie, Claire, Andrea, Loes, Megann, Irene, Janne, Tim, Tomas en Lotte aan de start verschijnen. Zij wisten samen 4 medailles, 8 nieuwe tijden en 7 PR’s neer te zetten.

Julie van Nispen wist deze dag zowel op de 100m schoolslag, als op de 50m vlinderslag een zilveren medaille in de wacht te slepen.

Megann van de Donck behaalde eveneens een 2e plaats maar dan op de 100m rugslag, daarnaast wist zij ook nog een bronzen plak in de wacht te slepen op de 100m vrije slag waren deze afstanden tevens PR’s voor haar.

Claire de Jonge mocht de langste afstand van deze dag zwemmen: de 400m vrije slag. Zij presteerde het om alleen al op die afstand ruim 21 seconden van haar tijd af te zwemmen.

Ook Tomas Sterk heeft deze dag een geweldige prestatie neergezet door op zijn alle 3 zijn afstanden een PR te zwemmen. Deze waren samen goed voor 20 seconden aan tijdsverbeteringen.

Lotte Hansson mocht deze middag op 4 afstanden uitkomen. Ze had haar zinnen speciaal gezet op een verbetering van haar tijd op de 100m rugslag en met succes, want ze wist ruim 2,5 seconde van haar oude tijd af te zwemmen.

Ook Andrea, Loes, Janne, Irene en Tim hebben laten zien wat ze waard zijn en met slechts een paar trainingen in de benen is dit een geweldig vooruitzicht voor dit nieuwe seizoen.

Related