×
 

Record aantal medailles voor wedstrijdzwemmers

De zwemmers van Thalassa hebben een record aantal medailles en persoonlijke records behaald tijdens de Multi Meet in Cuijk. Deze wedstrijd, met overnachting, op zaterdag 23 en zondag 24 september was naast de geweldige sportieve prestaties ook een perfecte gelegenheid om in het nieuwe seizoen de groepsbinding weer te verstevigen.
Record aantal medailles voor wedstrijdzwemmers

Op zaterdag 23 september werden er 5 nieuwe tijden en 14 PR's gezwommen. Daarnaast wisten de zwemmers 4 gouden, 7 zilveren en 8 bronzen medailles in de wacht te slepen.

Ondanks de zeer korte nacht wisten de zwemmers ook op de zondag het beste uit zichzelf naar boven te halen door 1 nieuwe tijd en maar liefst 18 PR's neer te zetten. Daarnaast mochten er 11 gouden, 3 zilveren en 3 bronzen medailles bij de zwemmers van Thalassa om de nek gehangen worden.

Bij de dames wist Loes Klarenbeek een PR op de 50m rugslag neer te zetten. Janne Knoops zwom eveneens een PR op deze slag, maar zwom ook een PR op de 50m vrije slag en ze wist een nieuw tijd op de 100m schoolslag neer te zetten. Ook Iris Dijkman zette een nieuwe tijd neer op de 100m schoolslag en ze haalde een PR op de 50m rugslag.

De medailleregen daalde neer op Julie van Nispen (2x goud, 2x zilver en 1x brons), Dieuwertje Nothelle (2x brons), Megann van de Donk (1x goud en 2x brons), Veerle van Berkel (2x goud, 2x zilver en 2x brons) en Lotte Hansson (3x goud, 2x zilver en 1x brons).

Ook bij de heren regende het medailles bij Joris Doensen (4x goud, 1x brons), Tijs Klaren (1x goud, 4x zilver en 1x brons) en Tim van Nispen (2x goud, 1x brons). Daarnaast wist deze laatste zwemmer met 6 PR's de meeste PR's mee naar huis nemen. Ook Tomas Sterk kan zich weer 2 PR's rijker rekenen en wel op de 50m en 100m vrije slag.

Al met al een zeer gezellig en succesvol weekend!

8 Email

Related