×
 

Jonge Zwemmers Sprinten Naar Toptijden!

Zondag 7 mei was alweer de laatste minioren-junioren circuitwedstrijd van het zwemseizoen. Zwemvereniging Thalassa deed hieraan mee met 9 enthousiaste wedstrijdzwemmers in de leeftijd van 9 tot en met 14 jaar en met veel succes!
Jonge Zwemmers Sprinten Naar Toptijden!

Het was een zeer sterk deelnemersveld, toch wisten de zwemmers van Geldrop maar liefst 4 podiumplaatsen te bereiken en zwommen ze enorm veel persoonlijke records bij elkaar!

 

Bij de dames konden Claire de Jonge en Julie van Nispen een 3e plaats in ontvangst nemen op respectievelijk de 200m en de 100m wisselslag.

Bij de heren behaalde Joris Doensen zelfs 2x een podiumplaats met een 1e en een 2e plaats op de 200m vrije slag en de 100m schoolslag!

 

Naast deze podiumplaatsen zwommen de zwemmers samen ook nog 9 tijdsverbeteringen bij elkaar!

Megann van de Donk zwom zo hard dat ze ruim 3 seconden van haar tijd op de 100m schoolslag afzwom en zich met ruim 14 seconden! verbeterde op de 200 meter vrije slag! Op diezelfde afstand zwommen Jacey van de Pol en Dieuwertje Nothelle ook geweldig door ruim 2 seconden van hun toptijd af te halen. Dieuwertje verbeterde zich daarnaast ook nog op de 50 meter schoolslag.  Ook Claire de Jonge mocht een enorme tijdsverbetering achter haar naam zetten: ruim 5 seconden van haar PR op de 100 meter vrije slag.

Bij de heren verbeterde Tim van Nispen zijn tijd op de 200 meter vrije slag met ruim 6 seconden. Joris Doensen deed dat met ruim 9 seconden en verbeterde zich daarnaast ook met ruim 2 seconden op de 100m schoolslag.

Al met al een geweldige wedstrijd dag voor de jongere zwemmers van Thalassa!

 

Voor de volledige uitslag klik op: 2017-05-07 Uitslag ZeesterMeeval Min+Jun Deel 4 Uden

 

Alle tijdsverbeteringen vind je op: Verbeteringen 2017-05-07

8 Email

Related