×
 

Jasper Eickmans op het podium tijdens Paassprint!

2e paasdag staat voor het wedstrijdzwemmen in het teken van de Paassprint. Dit jaar kwamen 9 zwemmers in de leeftijd van 10-16 jaar voor Thalassa aan de start. Bij deze wedstrijd kunnen de deelnemers voor het gemiddelde van hun 3 beste slagen een plaats op het podium verdienen.
Jasper Eickmans op het podium tijdens Paassprint!

Jasper Eickmans kwam uit in de categorie jeugd 1 en wist daar naast 2 persoonlijke records ook nog een 3e plaats te veroveren op het podium in dit sterke deelnemersveld! Hij behaalde dit door een 1e plaats op de 50m schoolslag, een 2e plaats op de 50m rugslag en de 50m vlinderslag en een 3e plaats op de 50m vrije slag.

De overige deelnemers kwamen wel niet op het podium, maar zij wisten zich individueel wel degelijk flink te verbeteren.

Bij de dames kwam Veerle van Berkel uit in dezelfde leeftijdscategorie als Jasper. Zij verbeterde zich op de 50m schoolslag en de 50m vlinderslag.

Bij de junioren kwamen Lotte Hansson, Megann van de Donk en Loes Klarenbeek aan de start bij de dames en Tim van Nispen en Joris Doensen bij de heren.

Ook zij wisten konden mooie persoonlijke records neerzetten. Lotte verbeterde zich op de 50m rugslag en de 50m schoolslag, Megann op de 50m rugslag, Loes op de 50m rugslag en de 50m vlinderslag, Tim op de 50m vlinderslag en Joris op de 50m rugslag en de 50m schoolslag.

Tenslotte kwam Julie van Nispen nog uit bij de minioren, zij kon haar tijd scherper zetten op de 50 schoolslag en op de 50m rugslag. Op de 50m vrij haalde zij bovendien een 3e plaats.

Al met al was het een zeer gezellige en geslaagde wedstrijd, waar iedereen met plezier op terugkijkt.

 

Voor de uitslag, klik hier.

 

Voor alle verbeteringen van je PR, klik hier.

 

8 Email

Related