×
 

De jaarlijkse zwem4daagse van Zwemvereniging Thalassa staat weer voor de deur.

Van 25 tot en met 29 juni a.s. zal het festijn gaan plaatsvinden in Zwembad de Smelen in Geldrop. Op alle avonden zal er gestart worden om 19:00 uur en zal het zwemmen duren tot 20:00 uur.
De jaarlijkse zwem4daagse van Zwemvereniging Thalassa staat weer voor de deur.

Je zwemt dagelijks een afstand van 250 of 500 meter. Dit doe je minimaal vier (en als je heel sportief en enthousiast bent zelfs vijf) dagen en aan het einde van de week krijg je een welverdiende medaille. Dagelijks zal er van 20.00 tot 20.30 uur discozwemmen zijn onder de muzikale begeleiding van DJ Daan van Pro DJ Sound. Tevens is er voor de kinderen een speelhoek met diverse luchtkussens. Dus ook de jongere kinderen die zelf nog niet mee kunnen zwemmen zijn van harte welkom.

Natuurlijk is het leuk om mee te doen met de zwem4daagse en ook hier kan je je vooraf voor inschrijven zodat je op de dag zelf alleen nog de betaling hoeft te doen. Je kan dit doen via de website www.zvthalassa.nl

Als je mee wilt doen met de zwem4daagse moet je in het bezit zijn van je A en B diploma, en daarnaast kost deelname aan het hele evenement €5,-. Deze inschrijfkosten dien je contant te betalen bij de kassa na binnenkomst op de eerste dag.

De inschrijving kunt u ook vooraf al doen via deze link.

Wij hopen jullie allemaal te zien tijdens de zwemvierdaagse!

Related