×
 

Clubkampioenschappen 2019

De zwemvereniging uit Geldrop hield zondag 22 december 2019 haar jaarlijkse wedstrijd tussen haar leden.
Clubkampioenschappen 2019

Een druk bezochte zwemmiddag waar niet alleen de wedstrijdzwemmers aan meededen. Ook leden van andere afdelingen zoals synchroonzwemmen, zwemmend redden, waterpolo en de masters dongen mee naar de prijzen. Jonge en wat oudere zwemmers allemaal in hun eigen poule.

Per leeftijdsgroep was er voor de 3 snelste all-rounders een medaille te winnen. Naast de medailles, waren er ook nog 3 bekers te winnen: de Gielissenbeker voor de beste allround zwemmer of zwemster, de Wim Mintentrofee voor de snelste heer op de 50m vrije slag en de Petra Minten Prijs voor de  snelste dame op de 50m vrije slag. Voor het allround-klassement wordt gekeken naar de 3 snelste tijden per zwemmer met de Fina puntentelling die gecorrigeerd wordt op leeftijd.

Het werd een spannende maar ook gezellige wedstrijd. De muziek van DJ Daan die tussen de wedstrijden door te horen was maakte het de clubkampioenschappen tot een feest in kerstsfeer. Er werden mooie tijden gezwommen en aan het einde van de dag streken Tijs Klaren en Lotte Hansson met de eer.

De kerstborrel na afloop maakte het een mooie dag voor de Thalassa.  Vol vertrouwen gaat de club het nieuwe jaar in.

De uitslagen staan hieronder en het fotoalbum kun je hier bekijken.

 

 

 

 

8 Email

Related