×
 

24 podiumplaatsen en 30 PR’s tijdens 3e ronde KNZB-competitie

Op zondag 4 februari was het in het TU-bad in Eindhoven een gezellige drukte. Thalassa zwom tegen zwemmers die een klasse hoger uitkomen. Desondanks deden de zwemmers van Thalassa voor hen niet onder en met 30 tijdsverbeteringen, 10x goud, 8x zilver en 6x brons heeft Thalassa duidelijk indruk gemaakt.
24 podiumplaatsen en 30 PR’s tijdens 3e ronde KNZB-competitie

De wedstrijd opende en sloot met estafettes, waarbij Thalassa aan het begin de 1e en 2e plaats veilig stelde en op het einde nog een mooie 2e plaats haalde.

Tijdens de individuele afstanden vloog de ene tijdsverbetering na de andere om de oren.

Bij de heren wisten Peter Crijns, Stefan Buring en Joran Gielissen een mooi 1, 2, 3-tje neer te zetten op de 50m vrije slag, op de 100m schoolslag behaalde Peter ook de eerste plaats en behaalde Stefan Buring een PR.

Een leeftijdsklasse lager wist Max Oerlemans op de 50m vrij zilver te behalen, wat Jasper Eickmans op de 100m rugslag deed. Zij behaalden samen met Robin Hardy op beide afstanden ook een PR, Gawergeyous Magdi verbeterde zich op de 100m rugslag.

Weer een leeftijdsklasse lager kwamen Tijs Klaren en Tomas Sterk aan de start. Tijs behaalde een PR op de 100m wisselslag en zilver op de 50m rugslag, Tomas verbeterde zichzelf op de 50m rugslag.

De jongste jongens van Thalassa mochten uitkomen op de 50m vlinderslag en de 50m rugslag. Joris Doensen wist hier respectievelijk goud en zilver te behalen en haalde op de rugslag ook een PR. Tim van Nispen legde beslag op de bronzen plek bij de vlinderslag en hij en Jens van der Plas verbeterden zichzelf op beide afstanden.

Bij de dames was het ook raak met PR’s en podiumplaatsen.

Er was bij hen goud voor: Deborah van Os (50m vrije slag en 100m schoolslag), Megann van de Donk (50m rugslag en 50m schoolslag) en voor Julie van Nispen (25m vlinderslag en 50m rugslag).

Zilver was er voor: Anne van der Sanden (50m vrije slag), Anne van Hoek (50m vlinderslag) en Loes Klarenbeek (50m rugslag).

Brons was er voor: Anne van Hoek (50m vrije slag), Veerle van Berkel (100m rugslag) en Dieuwertje Nothelle (50m rugslag en 100m wisselslag).

Tenslotte hebben bovenstaande dames samen met Janne Knoops ook nog 15 PR’s bij elkaar gezwommen.

Al met al weer een wedstrijd waarin Thalassa zich van zijn beste kant heeft laten zien!

In deze ronde zijn we 2e geworden in het competitieklassement. Na 3 ronden staan we derde. Een prima resultaat!

Voor de volledige uitslag, klik hier.

Wil je weten of en welke PR's je hebt gezwommen bij deze wedstrijd, klik hier.

8 Email

Related