×
 

Sponsoren gezocht

Voor ons jaarlijks festival, Hooipop, zijn wij nog op zoek naar Sponsoren. Dat kan in financiële middelen zijn of door goederen of diensten te leveren. Wij waarderen elke vorm van ondersteuning en zouden het geweldig vinden als u bereid bent ons te helpen om er een groots festival van te maken.
Sponsoren gezocht

Uitbreiding festival

  • Dit jaar willen we de spellen die ooit zijn begonnen vanuit het buurtfeest uitbreiden tot een mini-kermis.
  • Om meer bezoekers te trekken, willen we proberen om de rommelmarkt uit te breiden. Als we de kosten van de kraamhuur beperkt kunnen houden, trekt dat meer verkopers en op zijn beurt weer meer bezoekers.

Dit verzoek betreft een eenmalige actie.

Wat krijgt u daar voor terug

Als u ons sponsort laten wij dat uiteraard niet onvermeld. In de promotie van het festival, ruimen wij een plekje in voor onze sponsoren:

  • U krijgt een vermelding op onze website, www.hooipop.nl. We nemen vanuit de home pagina een link op naar uw eigen website. Op de site staan als voorbeeld al enkele sponsoren vermeld.
  • U heeft de mogelijkheid om op de dag zelf een banner of vlag op te hangen. Deze is zichtbaar vanaf de weg en voor alle bezoekers.
  • Begin maart en begin mei wordt er een flyer verspreid onder alle bewoners die vallen onder de Buurtvereniging. Daarop komt uw logo en eventueel een vermelding naar uw website.
  • Eind mei wordt een folder verspreid onder alle bewoners van Geldrop en Mierlo. Daarin wordt een verwijzing opgenomen naar onze website.
  • Als de mogelijkheid zich aandient, dan vermelden wij de sponsoren in de nieuwsberichten in de Mooi Geldrop-Mierlo krant en het Middenstandsbelangen. 

Heeft u interesse, een goed idee of wilt u ons helpen? Neem dan contact op met

John van den Meerakker, 06-36101150 of via hooipop@bvhsgeldrop.nl

 

 

 

8 Email

Related