×
 

Hooipop 2018

2 juni 2018 - Wat een fantastische editie was het dit jaar! Het was eindelijk mooi weer dit jaar. De optredens van Off Key, Eucalyptics, Solid, Echoes of Industry en Deep White waren geweldig en de rommelmarkt was helemaal uitverkocht. 60 kramen en 40 vrije plaatsen waren bezet.
Hooipop 2018

Verder was de inschrijving van de Geldropse Dorpsquiz dit jaar bij Hooipop. Hierdoor waren er extra veel bezoekers.  De Klimwand van NASG en de boogschieters van St Jozef Doelen waren er dit jaar ook weer bij. Nieuw dit jaar en zeer populair was de mechanische stier. Bij de kinderspelen was het schatgraven zoals gewoonlijk het populairst. Maar ook het koekhappen werd druk bezocht.

We hebben een record aantal biertjes en fris verkocht bij de bar en bij de kinderbar waren de suikerspin, chips en snoepzakken op een gegeven moment helemaal uitverkocht.

Ook bij de frietkraam was de friet niet aan te slepen dit jaar. Ook hier erg veel verkocht. Nieuw dit jaar was de Pizzakraam Da Portare. Deze is om 16.00 u. begonnen met bakken en om 20:00 u. was ook hij uitverkocht.

Al met al een super editie van Hooipop. Alle vrijwilligers die deze dag mogelijk hebben gemaakt super bedankt, zonder jullie lukt het niet om er zo'n feestje van te maken!!

Hoopop 2019 wordt gehouden op zaterdag 1 juni

Tot volgend jaar!!!

8 Email

Related