×
 

Welkom bij de grootste Halloween tocht van Geldrop!

De tocht wordt elk jaar rond 31 oktober georganiseerd door de Buurtvereniging Hulst-Skandia. Op deze website vind je alle informatie over de Halloween tocht, de geschiedenis, de agenda, foto's van vorige jaren en onze sponsoren.

De volgende Halloween tocht is op 31 oktober 2020! > Agenda

Om mee te doen aan de tocht, willen we graag dat je je opgeeft. Zo weten we hoeveel personen er meelopen en kunnen we daar rekening mee houden bij de voorbereidingen.

Aanmelden BVH-S Halloweentochten

Aanmelden Familie tocht (18:30 - 21:00 uur) 

Aanmelden Thriller tocht (21:30 - 23:00 uur) 

Ook als je een act wilt doen of als uitdeeladres wil meedoen (alleen als je in de wijk Hulst woont), dan vragen we om op te geven. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Aanmelden Act of Uitdeeladres

Geschiedenis

Volg deze link voor een stukje geschiedenis van de tocht. 

Leden

Leden van de BVH-S mogen meestal gratis meedoen aan onze georganiseerde activiteiten. Lid worden van de BVH-S kan hier:

Onsplatform

Deze website is van de community onsplatform. Door hiervan gratis lid te worden, krijg je toegang tot meer informatie, zoals de foto's welke gemaakt worden tijdens de tocht. Meer informatie  vind je hier:

 

Nieuws

Spelregels BVH-S Halloweentochten zaterdag 2 november
Spelregels BVH-S Halloweentochten zaterdag 2 november
Om alles zo goed en snel mogelijk te laten verlopen aanstaande zaterdag hebben we wat spelregels. Het wordt namelijk erg druk aanstaande zaterdag. Verder is deelname op eigen risico. Eventuele (letsel)schade of diefstal van eigendommen is voor eigen rekening. Er is altijd een EHBO'er aanwezig op het centrale veld.
Verslag van onze act bij Horrornacht Mierlo
Verslag van onze act bij Horrornacht Mierlo
De afgelopen jaren is al een aantal keer de horrornacht van Mierlo georganiseerd. Dit is een soort spokentocht wat in het Mierlose bos gehouden wordt in de buurt van de TV toren. Dit jaar hebben we besloten om als BVH-S ook mee te doen als act, aangezien de mensen van deze horrornacht ook meedoen met onze Halloween tocht.
Halloween hoekje bij de AH Eindhovenseweg
Halloween hoekje bij de AH Eindhovenseweg
Bij de AH zijn ze erg enthousiast en wilden graag een leuk Halloweenhoekje maken. Wij hebben daar wat spullen van ons bij mogen zetten en er liggen flyers waarop de details staan om je in te schrijven voor de Halloweentochten
De engste Spooktocht van Geldrop!  2 november 2019 – Grasveld aan de Ganseboom
De engste Spooktocht van Geldrop! 2 november 2019 – Grasveld aan de Ganseboom
Op zaterdag 2 november vindt de jaarlijkse Halloween Spokentocht in onze wijk Hulst weer plaats. Ieder jaar proberen we het weer iets groter en spannender te maken. Het programma van dit jaar ziet er zo uit:
poster Halloween
poster Halloween
JA! Daar is die dan, de poster van Halloween. Als je deze ook wilt ophangen, stuur dan even een berichtje, dan zorgen we dat er een poster jou kant op komt 😁👍
More items >

Foto's

Om de BVH-S foto's te bekijken moet je ingelogd zijn op de site. Dit kan door je aan te melden bij de community (Info > Aanmelden website)
Prijswinnaars Halloween vragenlijst 2017
Prijswinnaars Halloween vragenlijst 2017
Tijdens de Halloweentocht kreeg ieder groepje een invulformulier waarop je de antwoorden op de vragen die je onderweg tegen kwam op kon schrijven. Uit de ingeleverde vragenlijsten zijn 3 winnaars gekomen. Deze drie winnaars hebben ondertussen een leuke prijs in ontvangst genomen. Veel plezier ermee en tot volgend jaar!
More items >

Sponsoren

More items >