×
 

Recycle-workshop voor kinderen bij Bibliotheek Eindhoven - 5 januari

Zin om te komen dromen, ontdekken en uitvinden… Kinderen vanaf 3 jaar kunnen op donderdag 5 januari in bibliotheek Eindhoven meedoen aan een creatieve, theatrale workshop in het teken van recyclen. Je mag zelf of met een volwassene, lekker aan de slag gaan met allerlei materialen, die jou aanspreken.
Recycle-workshop voor kinderen bij Bibliotheek Eindhoven - 5 januari

Daarbij zijn wij natuurlijk aanwezig om je op weg te helpen en te assisteren. Wij zijn; Marie-Jeanne Havers, Theatermaakster en vooral in Geldrop bekend als de Bosfreule en Katja van den Eijnden, Beeldend Kunstenaar.

Wij vinden het belangrijk;

dat kinderen leren hun eigen fantasie te gebruiken en eigen oplossingen te verzinnen. Daarom geven we je de vrijheid om zelf te bepalen met welk materiaal je wilt werken en wat je wilt maken, van allerlei afvalmaterialen, door ons verzameld en meegenomen.

En dat je plezier komt maken, beleven hoe je iets moois kan maken met deze afvalmaterialen. Verder vinden wij het belangrijk om van de wereld een mooiere plek te maken voor de toekomst. Wij verzamelen allerlei mooie, bruikbare afvalmaterialen en proberen daarbij zoveel mogelijk veilige materialen te selecteren en bewustwording te creëren m.b.t. afval. Katja is altijd al gefascineerd door afval, wat voor anderen afval is, is voor haar een schat, gevonden, weer gekoesterd, uitgestald en soms tot een kunstwerk gemaakt. Van daaruit is de workshop ook ontstaan.

Laat je uitdagen door de materialen, laat je fantasie gaan en ga knippen, tapen, knopen, plakken, tekenen, breien, haken, weven, kijken, bouwen enz…enz… maar kom vooral dromen, ontdekken en uitvinden…

Recycle-workshop voor kinderen, donderdag 5 januari van 13.30 tot 16.30uur, Bibliotheek Eindhoven, kosten €3,50 http://www.bibliotheekeindhoven.nl/actueel/agenda/workshop-voor-kids--creatief-recyclen.html 

8 Email
Keywords : 

Related