×
 

Prik-je-mee

Iedere tweede zondag, laatste maandag en 1e donderdag van de maand wordt er zwerfafval opgeruimd door een groep vrijwilligers. Meehelpen? Meldt je aan.
Prik-je-mee

Where

Diverse locaties (Map )

When

12 okt 2016 from 00:00 until 23:59

Wil je meedoen? Meldt je de eerste keer aan via info@duurzaammeerhoven.nu, zodat we voor een grijper, ring en hesje kunnen zorgen.

  • De zondagse groep verzameld op de tweede zondagochtend van de maand¬† om 10.00 uur bij De Hangar. In twee- en drietallen wordt er vervolgens geprikt.
  • Op de eerste donderdag van de maand verzamelen de prikkers zich om 14.00 uur bij De Vijzel aan de kant van Waterrijk in het park. De groep trekt vandaar Waterrijk in om te prikken.
  • Op de laatste maandag van de maand wordt er om 10:30 uur verzameld bij de Zandbrug aan het Zandstrand.

Doe je ook mee?

 

8 Email
Keywords : 

Related

Prik-je-mee blij met ondersteuning van Brouwers Groenaannemers
Prik-je-mee blij met ondersteuning van Brouwers Groenaannemers
Prik-je-mee is de noemer waaronder 3x per maand door vrijwilligers zwerfafval wordt opgeruimd in Meerhoven. Om hun werk te kunnen doen hebben ze grijpers en vuilniszakken nodig. Deze krijgen ze van Brouwers Groenaannemers. Daarom vandaag een stukje over dit bedrijf.
Prikgroep Waterrijk van start
Prikgroep Waterrijk van start
Zoals u misschien weet wordt er elke tweede zondagochtend en laatste maandagochtend van de maand in Meerhoven zwerfafval opgeruimd. Vrijwilligers trekken dan vanaf een vast punt door de wijk. Binnenkort start er een nieuw team op de eerste maandagochtend van de maand vanuit Waterrijk. Meedoen? Stuur een mailtje naar info@duurzaammeerhoven.nl, zodat we een grijper, hesje en ring voor de vuilniszak voor je kunnen regelen.
Zwerfafval in de Waterwereld.  Ach, het valt wel mee.
Zwerfafval in de Waterwereld. Ach, het valt wel mee.
Vandaag met onze vaste ploeg een rondje Waterwereld gelopen en ontdekte dat het niet mee viel met de hoeveelheid zwerfaval in ons deel van de wijk.
Prik-je-mee
Prik-je-mee
Laatste maandag van de maand.
Prik-je-mee gefêteerd door McDonalds
Prik-je-mee gefêteerd door McDonalds
Zwerfafval opruimen loont.
Prik-je-mee
Prik-je-mee
I.v.m. Pasen prikken we op 4 april i.p.v. op 28 maart.
Prik-je-mee
Prik-je-mee
Zwerfafval opruimen.