×
 

MeerHandwerken - 22 februari 2017

25 januari jl. was de eerste MeerHandwerken avond in De Hangar in Meerhoven. Op deze avond waren er 12 enthousiaste handwerkers aanwezig. De volgende keer is op 22 februari om 20.00 uur.
MeerHandwerken - 22 februari 2017

Where

De Hangar, Meerbos 4, Eindhoven (Map )

When

22 feb 2017 from 20:00 until 22:00

25 januari jl. was de eerste MeerHandwerken avond in De Hangar in Meerhoven. Op deze avond waren er 12 enthousiaste handwerkers aanwezig. Vele mooie kunstwerkjes werden getoond. Er werden tips uitgewisseld en het was vooral gezellig. Aan het einde van de avond riepen iedereen volmondig: tot de volgende keer! En dat is op 22 februari om 20.00 uur.

Elkaar leren kennen en samen breien, haken, borduren of welk handwerk dan ook, is de hoofdzaak van deze gezellige avond. Het is erg leuk als je iets meeneemt wat je hebt gemaakt. De MeerHandwerken avonden worden op de laatste woensdag van de maand gehouden. MeerHandwerken sluit aan bij de initiatieven van Duurzaam Meerhoven.

“Thuis op de bank haken is leuk maar het lijkt me nog leuker om mensen uit mijn buurt met dezelfde passie te ontmoeten”, aldus Chantal Slotboom, organisator MeerHandwerken. “Zie het als een klankbord om ideeën te delen en elkaar te helpen.”

Aanmelden: niet nodig.
Kosten: gratis, je betaalt je eigen drankjes aan de bar.

Meer informatie: www.hakenenzo.com.

8 Email

Related