×
 

Informatiebijeenkomst Zonnepark Welschap 26 en 28 mei 2018 - Aanmelding verplicht

Vanaf 1 mei kun je je via de website Zonnepark Welschap inschrijven voor paneeldelen van het Zonnepark. Zoals afgesproken krijgen de reeds aangemelde belangstellenden daarbij een maand lang voorrang. Inschrijven doe je online, waarbij je kiest voor het aantal 'paneeldelen' dat bij jouw stroomverbruik past. Wil je toch graag iemand horen vertellen hoe het aanbod eruit ziet en hoe je je kunt inschrijven. Bezoek dan een van de informatiebijeenkomsten. Meldt je aan via de http://040energie.nl/informatie_welschap/
Informatiebijeenkomst Zonnepark Welschap 26 en 28 mei 2018 - Aanmelding verplicht

Informatie op de website

Vanaf heden staat de website www.zonneparkwelschap.nl online. Je vindt er uitleg van de mogelijkheden die het zonnepark biedt, hoe je kunt investeren en wat het beoogde rendement is. Je kunt er veelgestelde vragen met antwoorden bekijken. Ook kun je er de prospectus met alle feitelijke informatie downloaden en een voorbeeld-ledenovereenkomst inzien. En natuurlijk vind je er het online inschrijfformulier.

Inschrijven

Het totaal aan belangstellenden is ca. 3000, waarvan er 1800 in Eindhoven wonen. Als we uitgaan van gemiddeld 12 'paneeldelen' per deelnemer, is er plaats voor ca. 1000 deelnemers. (Eén paneeldeel komt administratief overeen met één van de 11.500 zonnepanelen in het park.) Wees er dus snel bij! Vanaf dinsdag 1 mei a.s. om 9.00 uur kun je je online inschrijven voor jouw paneeldelen. Na inschrijving ontvang je een bevestiging van het zonnepark, later gevolgd door een toewijzing. Let op: gebruik voor je inschrijving als deelnemer het e-mailadres waarmee je je als belangstellende hebt geregistreerd. Dat maakt de administratie voor ons een stuk gemakkelijker.

Criteria bij toewijzing van de paneeldelen

  • Wie zich voor 16 april jl. als belangstellende voor Zonnepark Welschap heeft opgegeven, krijgt voorrang tot 1 juni. Als er 'te veel' inschrijvingen zijn speelt ook de volgorde van inschrijving mee.
  • Het zonnepark streeft naar een evenwichtige verdeling over alle postcodes binnen het postcoderoosgebied.

Lidmaatschap 040energie

Als Eindhovense deelnemer van het zonnepark krijg je een gratis jaarlidmaatschap van 040energie aangeboden. 040energie is een van de initiatiefnemers van het zonnepark. In dat jaar kun je verder verkennen wat 040energie voor jou kan betekenen als je - net als wij - wilt bijdragen aan een duurzaam Eindhoven. Kijk op onze website 040energie om te zien wat we allemaal doen.

Informatieavonden (en een informatieochtend)

Alle informatie staat op de website. Krijg je alles liever in één keer helder gepresenteerd met de gelegenheid om direct antwoord op je vragen te krijgen? Meld je dan aan voor een van de negen informatiebijeenkomsten door 040energie (waarvan één op zaterdagmorgen) in de periode 14 t/m 30 mei. Daarop wordt alle informatie helder gepresenteerd en er is ruim de gelegenheid tot het stellen van vragen.

Doe mee met Zonnepark Welschap!

Vanaf 1 juni staat de inschrijving open voor iedereen die in de hieronder genoemde postcodegebieden woont. Tot die tijd krijg jij een maand lang voorrang, als je al voor 16 april geregistreerd was als belangstellende. We zien je inschrijving via zonneparkwelschap.nl graag tegemoet. Met ons gezamenlijke zonnepark maken we de regio Eindhoven een stuk duurzamer!

Met zonnige groet namens 040energie en Zonnepark Welschap,
Gé de Jong en Jan-Dirk van de Laar
projectcoördinatoren Zonnepark Welschap voor 040energie welschap@040energie.nl

8 Email
Keywords : 

Related

Zonnepark Welschap – laatste panelen nu in de verkoop - 13 maart 2019
Zonnepark Welschap – laatste panelen nu in de verkoop - 13 maart 2019
Vorig jaar kon er worden ingeschreven voor zonnepanelen in zonnepark Welschap. In maart gaat de productie starten, maar er zijn nog een paar honderd panelen te koop. Wilt u ook een lagere energierekening en bijdragen aan een schoner milieu? Schrijf dan nu in op basis van de informatie op de website of kom naar de bijeenkomst op 13 maart a.s. in "de Hangar” waarin alles wordt uitgelegd.
Bouw Zonnepark Welschap gestart
Bouw Zonnepark Welschap gestart
Maandag 19 november is de start bouw van Zonnepark Welschap gevierd met de onthulling van het bouwbord op Vliegbasis Welschap. Wethouder Jan van de Meer gaf het startsein voor “het grootste postcoderoosproject van Nederland”.
Inschrijving Zonnepark Welschap start 1 mei
Inschrijving Zonnepark Welschap start 1 mei
Zonnepark Welschap opent per 1 mei de inschrijving voor deelnemers, iets later dan verwacht. Ben je al geregistreerd als belangstellende? Dan krijg je een maand lang voorrang als je wilt gaan deelnemen.
Coöperatie Zonnepark Welschap - update 3
Coöperatie Zonnepark Welschap - update 3
Inschrijven met voorrang in de maand april. Aanbod voor deelnemers komt in maart.
Al meer dan duizend belangstellenden voor Zonnepark Welschap
Al meer dan duizend belangstellenden voor Zonnepark Welschap
Sinds 10 oktober is in Eindhoven een zonnepark in ontwikkeling. Op de voormalige zweefvliegstrip van vliegbasis Welschap komen circa 12.000 zonnepanelen. De Coöperatie Zonnepark Welschap regelt de aanleg en het beheer van de installatie. Huishoudens in de omgeving kunnen zo van goedkope zonnestroom profiteren.
Gespot door Marjola
Gespot door Marjola
Informatie die ik vond en met je wil delen