×
 

Hulp bij energie besparen en subsidie aanvragen

Www.slimwonenplus.nl geeft u informatie op maat over duurzame energiebesparing. Check uw energieverbruik en bekijk de bespaartips. Zoek praktische informatie op over het energiezuiniger maken van uw woning en vind een betrouwbaar bedrijf dat u hierbij kan helpen. Via Facebook houdt SlimWonen+ haar volgers op de hoogte van interessant en actueel nieuws.
Hulp bij energie besparen en subsidie aanvragen

 

Milieuwethouder Nicole Ramaekers (gemeente Veldhoven) is blij met energieloket SlimWonen+: “Jaarlijks geven we gemiddeld één maandsalaris uit aan energie. Maar liefst één op de vijf huishoudens maakt zich hier zorgen over en wil er iets aan doen. SlimWonen+ maakt de zoektocht naar goedkoper en duurzamer wonen eenvoudiger en biedt ook nog persoonlijke, professionele begeleiding. Daarmee draagt SlimWonen+ bij aan het realiseren van de duurzaamheidsdoelstellingen van de gemeente Veldhoven.”

ENERGIEBESPAREN DOE JE NU!

SlimWonen+ is gekoppeld aan de landelijke campagne ‘Energiebesparen doe je nu’. Deze campagne richt zich op de rijkssubsidieregeling voor energiebesparende maatregelen. Eigenaren van bestaande woningen krijgen tot 20% subsidie wanneer ze twee of meer energiebesparende

maatregelen uitvoeren. Ook Verenigingen van Eigenaren (VvE) kunnen gebruik maken van deze rijkssubsidieregeling. Geïnteresseerden worden vanuit de campagnewebsite direct doorverwezen naar SlimWonen+, het lokale informatiepunt voor deze en al bestaande subsidieregelingen.

PARTNERS SLIMWONEN+

SlimWonen+ wordt ondersteund door een regionaal platform van bedrijven, lokale initiatieven en deelnemende gemeenten. Deelnemende bedrijven voldoen aan kwaliteitscriteria en waar mogelijk worden lokale bedrijven ingezet. SlimWonen+ heeft geen winstoogmerk en is er voor huiseigenaren. Eerder was het loket al beschikbaar voor de gemeenten Best, Geldrop-Mierlo en Waalre. Sinds 1 december zijn ook de gemeenten Eindhoven, Helmond, Nuenen en Veldhoven aangesloten. U vindt uw eigen lokale loket via www.slimwonenplus.nl

Bron: Gemeentenieuws Veldhoven 14 december 2016

 

8 Email
Keywords : 

Related

Grip op je energie - 14 november
Grip op je energie - 14 november
Hoor 14 november of er nog iets te verdienen valt op je energierekening.