×
 

Gespot door Marjola

Enkele nieuwsfeitjes die ik je niet wil onthouden.
Gespot door Marjola

In Duurzaam nieuws stond een artikel over De ledstrip als meest duurzame verlichting. Kees gebruikt al een aantal jaren ledstrips en daar is eenvoudig zelf prima verlichting mee te maken. Ik wil duidelijk maken, dat led verlichting dus ook goedkoop en sierlijk kan zijn. Ik voeg een paar foto’s bij.

Echtgenoot Kees is nu bezig ledlicht panelen van 120 x 30 cm te verwerken tot een lamp door deze panelen via U-profielen te koppelen. De lamp wordt ook dimbaar. Zodra de lamp hangt, post ik een paar foto’s in het nieuws .

Lightmotion.nl staat met een leuk artikel in De Ondernemer  #8/2016. Helaas geen link op mijnED.nl (jammer). Maar weer een stapje in de goede richting. Naast slimme lantaarnpaal levert deze paal  op ledverlichting, ook een oplaadpunt voor elektrische auto's (heeft wel extra voorzieningen nodig ondergronds, die niet overal te realiseren zijn) en een beveiliging camera

Ook Sapa in Drunen levert een slimme lantaarnpaal.

 

Energiebesparing door slimme auto bodem:  afstudeerders van de TU/e hebben met hun start-upbedrijf Corellian een vermindering van C02 uitstoot weten te bereiken.

Images

8 Email

Related

Gespot door Marjola
Gespot door Marjola
Een aantal artikelen die ik de moeite waard vond om met je te delen