×
 

Fotoshoot Buurkracht - 25 maart 10:00 - 12:00

Samen met ons op de foto? We zoeken nog mensen vooral ook kinderen die het leuk vinden om (als groep) gefotografeerd te worden voor promotiemateriaal voor Duurzaam Meerhoven.
Fotoshoot Buurkracht - 25 maart 10:00 - 12:00

Where

Zandhoen, Meerhoven (Map )

When

25 mrt 2017 from 10:00 until 12:00

Eerder hebben we al berichten geplaatst over de verkenning van de samenwerking van de werkgroep Energie met Buurkracht*. Inmiddels hebben we besloten om inderdaad met Buurkracht samen te gaan werken.

Voor het promotie materiaal komt er a.s. zaterdag een fotograaf van Buurkracht om foto’s van de wijk en de mensen in de wijk te maken om te gebruiken voor promotie materiaal. Vind je het leuk om model te zijn en een professionele fotograaf aan het werk te zien? Kom dan a.s. zaterdag om 10.00 uur naar de Zandhoen. De foto’s worden op verschillende plaatsen genomen dus een fiets is handig. De fotoshoot duurt tot uiterlijk 12.00 uur. Misschien tot zaterdag.

*Buurkracht is een niet-commercieel initiatief van Enexis Holding N.V. waarmee ze buurten helpen die samen energie willen besparen. Dit doen ze niet door een inhoudelijk/technisch expert te zijn, maar door een team te faciliteren. 

8 Email
Keywords : 

Related