×
 

Extra avond Creatief Meerhoven

De dames die iedere laatste woensdag van de maand bij elkaar komen om samen te handwerken zijn hierover zo enthousiast dat ze een extra avond bij elkaar gaan komen. Ook iedere tweede woensdagavond van de maand komen ze voortaan bij elkaar. Gezelligheid staat voorop, maar ook het van elkaar leren is erg belangrijk. Zin om mee te doen, sluit je aan.
Extra avond Creatief Meerhoven

Where

De Hangar, Meerbos 4, Eindhoven (Map )

When

28 feb 2018 from 19:30 until 22:00

Wanneer: iedere tweede en laatste woensdag van de maand (28 februari, 14 en 28 maart, 11 en 25 april, 9 en 30 mei, 13 en 27 juni)

Meer informatie, vragen: Creatief Meerhoven op Facebook

8 Email
Keywords : 

Related

Creatief Meerhoven
Creatief Meerhoven
Omdat Chantal gaat verhuizen neemt Deborah Flohr de organisatie van de Meerhandwerkavonden over. Deborah heeft hiervoor een Facebook pagina aangemaakt, Creatief Meerhoven. Wil je ook maandelijks een avond gezellig handwerken, meld je dan aan op Facebook, zodat je weet wanneer de volgende avond is.
MeerHandwerken in Meerhoven
MeerHandwerken in Meerhoven
Laatste woensdagavond van de maand
29-03: MeerHandwerken avond
29-03: MeerHandwerken avond
Elkaar leren kennen en samen breien, haken, borduren of welk handwerk dan ook, is de hoofdzaak van deze gezellige avond. Het is erg leuk als je iets meeneemt wat je hebt gemaakt. De MeerHandwerken avonden worden op de laatste woensdag van de maand gehouden. MeerHandwerken sluit aan bij de initiatieven van Duurzaam Meerhoven.
Eerste MeerHandwerken avond in Meerhoven
Eerste MeerHandwerken avond in Meerhoven
Woensdagavond 25 januari van 19:30 tot 22:00 uur start de eerste MeerHandwerken avond. Alle handwerkers die het leuk vinden om andere creatievelingen te ontmoeten zijn welkom. Elkaar leren kennen en samen breien, haken, borduren of welk handwerk dan ook, is de hoofdzaak van deze gezellige avond.