×
 

Eerste MeerHandwerken avond in Meerhoven

Woensdagavond 25 januari van 19:30 tot 22:00 uur start de eerste MeerHandwerken avond. Alle handwerkers die het leuk vinden om andere creatievelingen te ontmoeten zijn welkom. Elkaar leren kennen en samen breien, haken, borduren of welk handwerk dan ook, is de hoofdzaak van deze gezellige avond.
Eerste MeerHandwerken avond in Meerhoven

Where

De Hanger, Meerbos 4, Meerhoven (Map )

When

25 jan 2017 from 19:30 until 22:00

De MeerHandwerken avonden worden op de laatste woensdag van de maand gehouden. MeerHandwerken sluit aan bij de initiatieven van Duurzaam Meerhoven.

“Thuis op de bank haken is leuk maar het lijkt me nog leuker om mensen uit mijn buurt met dezelfde passie te ontmoeten”, aldus Chantal Slotboom, organisator MeerHandwerken. “Zie het als een klankbord om ideeën te delen en elkaar te helpen.”

Locatie: De Hangar, Meerbos 4, Eindhoven.
Aanmelden: niet nodig. Kosten: gratis, je betaalt je eigen drankjes aan de bar.
Meer informatie: www.hakenenzo.com 

8 Email
Keywords : 

Related

MeerHandwerken in Meerhoven
MeerHandwerken in Meerhoven
Laatste woensdagavond van de maand
29-03: MeerHandwerken avond
29-03: MeerHandwerken avond
Elkaar leren kennen en samen breien, haken, borduren of welk handwerk dan ook, is de hoofdzaak van deze gezellige avond. Het is erg leuk als je iets meeneemt wat je hebt gemaakt. De MeerHandwerken avonden worden op de laatste woensdag van de maand gehouden. MeerHandwerken sluit aan bij de initiatieven van Duurzaam Meerhoven.