×
 

Duurzame Huizen Route - Meerhoven - 3 en 10 november

Honderden huiseigenaren in Nederland staan in de startblokken voor de Duurzame Huizen Route. Passiefhuizen, gasloze woningen en nul-op-de-meter woningen alles komt voorbij tijdens de Duurzame Huizen Route. Heb jij je bezoek al gepland?
Duurzame Huizen Route - Meerhoven - 3 en 10 november

Where

Verschillende adressen in Meerhoven (Map )

When

03 nov 2018 from 00:00 until 23:59

Op zaterdag 3 en 10 november vindt voor de zesde keer de Nationale Duurzame Huizen Route plaats. Huiseigenaren in heel Nederland openen hun deuren. Gastvrije huiseigenaren vertellen hoe zij hun woning energiezuiniger en duurzamer hebben gemaakt. Een unieke kans voor bezoekers om duurzaam wonen te ervaren en ideeën op de doen. Ook Kees, Inge en Stefan uit Meerhoven stellen graag hun zeer zuinige woningen met o.a. warmtepomp open. Zij vertellen graag over wat zij aan maatregelen hebben genomen.

Duurzame huizen

Tijdens de Duurzame Huizen Route zijn er veel soorten huizen te bezoeken. Variërend van monumentaal tot nieuwe woningen en met een grote verscheidenheid aan energiebesparende maatregelen van allerlei soorten isolatie tot geavanceerde technische installaties. Op de website www.duurzamehuizenroute.nl is een overzicht te vinden van de deelnemende huizen in Nederland. De huizen zijn op 3 of 10 november te bezoeken. De openingstijden verschillen en staan per woning vermeld op de website. Bezoekers dienen zich vooraf in te schrijven via duurzamehuizenroute.nl 

Bezoekers en de huiseigenaren die hun huis openstellen maken kans op een unieke beleving: Een midweek in een strohotel in het Brabantse dorp Haps.

Tot dan.

20 oktober 2018
Inge Kouw

8 Email

Related

Informatie avond over een gezond binnenklimaat
Informatie avond over een gezond binnenklimaat
Iedereen wil graag leven in een gezond binnenklimaat. De vraag was dan ook: welke normen hanteer je voor een gezond binnenklimaat en op welke wijze is een gezond binnenklimaat te realiseren?