×
 

Duurzame huiseigenaren openen hun deuren - 2 en 9 november 2019

Op zaterdag 2 en 9 november vindt voor de zevende keer de Nationale Duurzame Huizen Route plaats. Huiseigenaren in heel Nederland openen hun deuren voor bezoek en vertellen hoe zij hun woning energiezuiniger en duurzamer hebben gemaakt. Ook in Meerhoven doen verschillende bewoners van een aardgasvrije/stadsverwarming vrije woningen mee. Op 2 of 9 november delen zij hun ervaringen met de bezoekers. Een unieke kans om duurzaam wonen te ervaren en ideeën op te doen.
Duurzame huiseigenaren openen hun deuren - 2 en 9 november 2019

When

02 nov 2019 from 00:00 until 23:59

“In 2016 hebben wij in onze woning uit 2001 een warmtepomp laten plaatsen en de bestaande zonnepanelen uitgebreid. Sindsdien krijgen wij alleen nog geld terug. Het traject heeft wel wat tijd gekost, maar bleek uiteindelijk kinderlijk eenvoudig. Wij zijn dan ook super tevreden.”

Inge Kouw

 Duurzame huizen

Tijdens de Duurzame Huizen Route zijn er in het hele land verschillende huizen te bezoeken, variërend van oud tot nieuw en vrijstaand tot appartement. Ook is er een grote verscheidenheid aan maatregelen, zoals de warmtepomp, verschillende soorten isolatie of het duurzaam opwekken van zonne-energie. Veel woningen zijn aardgasvrij; wie wil weten hoe dat mogelijk is, kan tijdens de Duurzame Huizen Route inspiratie opdoen.

Op de website www.duurzamehuizenroute.nl zijn alle huizen die op 2 en 9 november te bezoeken zijn weergegeven. De openingstijden verschillen en staan per woning vermeld op de website. Bezoekers dienen zich vooraf in te schrijven via de website.

Win

Bezoekers en de huiseigenaren die hun huis openstellen maken kans op een unieke beleving: Een weekend weg in bed & breakfast ‘Het Natuurlijk Genot’ in België. 

8 Email
Keywords : 

Related

Duurzame Huizen Route - Meerhoven - 3 en 10 november
Duurzame Huizen Route - Meerhoven - 3 en 10 november
Honderden huiseigenaren in Nederland staan in de startblokken voor de Duurzame Huizen Route. Passiefhuizen, gasloze woningen en nul-op-de-meter woningen alles komt voorbij tijdens de Duurzame Huizen Route. Heb jij je bezoek al gepland?