×
 

Duurzaamheidscafé - 10 oktober 2019

Al jaren timmert Duurzaam Meerhoven aan de weg met allerlei energie onderwerpen, we ruimen zwerfafval op, ruilen kleding en maken ons park eetbaarder. Maar wat zijn jouw ideeën? Of wil je je zorgen om het klimaat eens delen? Kom donderdag 10 oktober a.s. vanaf 20.00 uur naar het duurzaamheidscafé in De Hangar en ga met ons het gesprek aan.
Duurzaamheidscafé - 10 oktober 2019

Where

De Hangar, Meerbos 4, Eindhoven (Map )

When

10 okt 2019 from 20:00 until 22:00

In de westerse wereld leven de meeste mensen in overvloed, een overvloed die ten koste van de toekomst van onze planeet gaat. In toenemende mate ervaren we inmiddels de nadelen en zien de donkere wolken die snel dichterbij komen. Door de stikstof-uitspraak en de nieuwe regels rondom grondverzet (PFAS) komen beperkende maatregelen dichterbij. Maak je je zorgen, zou je iets willen doen, wil je je hart luchten, heb je ideeën die je wilt delen? We bieden donderdag 10 oktober een luisterend oor en de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan.

Mochten zich belangstellenden melden voor de ‘Klantreis naar een gezonde en duurzame woning’ dan gaat die gewoon door.

Datum en tijd: 10 oktober 2019 vanaf 20:00 uur
Locatie: De Hangar, Meerbos 4, Eindhoven
Entree: gratis
Meer informatie: mail je vragen naar info@duurzaammeerhoven.nu

8 Email
Keywords : 

Related

Duurzame APP helpt restaurants van overkochte maaltijden af
Duurzame APP helpt restaurants van overkochte maaltijden af
Restaurants blijven regelmatig zitten met onverkochte maaltijden, wat niet goed is voor het betreffende restaurant en pure voedselverspilling is en dus slecht voor ons milieu.
MacDonald's en vrijwilligers Duurzaam Meerhoven
MacDonald's en vrijwilligers Duurzaam Meerhoven
Op woensdag 7 december werden alle vrijwilligers van Duurzaam Meerhoven bij MacDonald’s uitgenodigd om samen te dineren en ervaringen uit te wisselen.