×
 

De elektrische deelauto’s komen naar Meerhoven - 16 april 2018

De elektrische auto maakt een spectaculaire groei door. Er rijden in Nederland inmiddels zo’n 24.000 volledig elektrische auto’s. En het aantal zal snel toenemen omdat een aantal drempels voor het rijden in een elektrische auto snel geslecht worden. De prijs daalt, de actieradius van de voertuigen neemt snel toe en steeds meer gemeenten zorgen voor meer laadpalen. Na intensieve voorbereiding staan we op het punt ook de elektrische deelauto in Meerhoven in te voeren. We doen dit met Buurauto, de elektrische auto die je deelt met je buren of je buurt.
De elektrische deelauto’s komen naar Meerhoven - 16 april 2018

Where

De Hangar, Meerbos 4, Eindhoven (Map )

When

16 apr 2018 from 19:30 until 21:30

Hoe gaan we dit organiseren?

Op de website www.buurauto.nl kunt u zich aanmelden. U gaat naar “ín jouw buurt” en dan naar “binnenkort in Eindhoven”. Daar kunt u zich  aanmelden als belangstellende voor de informatiebijeenkomst op 16 april om 19.30 in de Hangar, Meerbos 4, 5658 LA Eindhoven. Aanmelding via de website is verplicht als u zeker wilt zijn van een plaats in de zaal.

Op www.buurauto.nl  kunt u ook zien hoe het precies werkt, wat het kost en hoe anderen elektrisch autodelen ervaren.

Buurauto is al succesvol in Amersfoort, Breda, Den Haag en Rotterdam.

Belangrijkste redenen voor klanten in deze steden zijn dat rijden via Buurauto elektrisch autodelen goedkoper maakt, dat het is ideaal is voor kortere afstanden dat het makkelijk is want met één druk op de knop in de app op je mobiele telefoon kun je veilig en makkelijk reserveren, openen en sluiten en afrekenen. Voor elke deelauto verdwijnen bovendien 4 à 5 auto’s uit het stadsbeeld en dat creëert weer ruimte. Bovendien heeft een elektrische auto geen CO2-uitstoot waardoor de luchtkwaliteit verbetert.

Voor vragen over de elektrische deelauto van Buurauto in Meerhoven kunt u contact opnemen met:

Harry van der Kallen      06 53 41 06 18
27 maart 2018

8 Email
Keywords : 

Related

Project Buurauto Meerhoven - 2 weken uitproberen
Project Buurauto Meerhoven - 2 weken uitproberen
Autodelen wordt steeds populairder. Bezit raakt uit en gebruik wordt de nieuwe norm. Het delen van een elektrische auto is goedkoper dan het hebben van een eigen auto.  Bovendien is het duurzaam;  Het zorgt voor een betere luchtkwaliteit en samen verlagen we de parkeerdruk in Meerhoven. Met autodelen draag je  bij aan een beter milieu en het verminderen van de CO2 uitstoot.
Mailing: Een duurzaam en gezond leefklimaat in Meerhoven? Doe mee!
Mailing: Een duurzaam en gezond leefklimaat in Meerhoven? Doe mee!
Rond 22 augustus wordt er in Meerhoven een mailing bezorgd van Duurzaam Meerhoven en Buurkracht. We kondigen daarin diverse activiteiten van dit najaar aan. Hier op de website kun je er meer over lezen. Er komen zeker nog activiteiten bij zoals iets leuks van Eetbaar Park en een algemene informatie/gespreksavond op 10 oktober.
Proefrijden in de elektrische deelauto’s in Meerhoven
Proefrijden in de elektrische deelauto’s in Meerhoven
Op verzoek van enkele bewoners uit Meerhoven heeft Buurauto op 16 april in de Hangar een presentatie gehouden over elektrische deelauto’s. De gegeven informatie is terug te vinden op de website www.buurauto.nl/eindhoven Hier vind je alle informatie over de elektrische deelauto, hoe het werkt, wat het kost, enz. Gezien de belangstelling op 16 april en de respons uit de wijk is besloten om op 16 juni 2018 met een proef te starten voor de bewoners uit Meerhoven.
Maak kennis met de elektrische (deel)auto in Meerhoven - 16 juni 2018
Maak kennis met de elektrische (deel)auto in Meerhoven - 16 juni 2018
Op 16 juni 2018 van 11.00 tot 16.00 uur kun je gratis proefrijden in een elektrische (deel)auto.
Ergernis in het OV, op de fiets en in de auto
Ergernis in het OV, op de fiets en in de auto
Ervaringen met mobiliteit in Eindhoven