×
 

Creatief Meerhoven

Omdat Chantal gaat verhuizen neemt Deborah Flohr de organisatie van de Meerhandwerkavonden over. Deborah heeft hiervoor een Facebook pagina aangemaakt, Creatief Meerhoven. Wil je ook maandelijks een avond gezellig handwerken, meld je dan aan op Facebook, zodat je weet wanneer de volgende avond is.
Creatief Meerhoven

Where

De Hangar, Meerbos 4, Eindhoven (Map )

When

Elke laatste wednesday van de maand.

Sinds begin dit jaar organiseerde Chantal de la Rambelje iedere maand een Meerhandwerken avond in Meerhoven. De avonden waren goed bezocht met belangstellenden uit Meerhoven, Veldhoven en Strijp. Zij  kwamen breien en haken en wisselden tips en patronen uit. Omdat Chantal gaat verhuizen neemt Deborah  Flohr de organisatie van Chantal over. Deborah heeft een Facebook pagina aangemaakt, Creatief Meerhoven. Wil je ook maandelijks een avond gezellig handwerken, meld je dan aan op Facebook, zodat je weet wanneer de volgende avond is. De bijeenkomsten worden gehouden in De Hangar van 19.30 tot 22.00 uur en zijn gratis. Wel moet je zelf je consumpties betalen.

Naast de maandelijkse bijeenkomsten wordt er iedere dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 onder leiding van Frieda gebreid in De Blinkerd. Hier kun je gewoon binnenlopen.

Creatief Meerhoven wordt gesteund door Duurzaam Meerhoven.  Duurzaam Meerhoven werkt met, voor en door buurtbewoners aan een veerkrachtige wijk. Of je nu vooral begaan bent met de natuur, voedsel of energie, iedereen kan op zijn eigen manier bijdragen. Inwoners kunnen zich registreren op deze website en worden dan via e-mail op de hoogte gehouden.

Wat:                 maandelijkse handwerk avond
Wanneer:         de eerst volgende keer is op woensdag 29 november van 19:30 tot 22:00 uur
Waar:               De Hangar, Meerbos 4, Meerhoven

Facebook:        https://www.facebook.com/groups/123432464987755/

30 oktober 2017
Inge Kouw

8 Email
Keywords : 

Related

Extra avond Creatief Meerhoven
Extra avond Creatief Meerhoven
De dames die iedere laatste woensdag van de maand bij elkaar komen om samen te handwerken zijn hierover zo enthousiast dat ze een extra avond bij elkaar gaan komen. Ook iedere tweede woensdagavond van de maand komen ze voortaan bij elkaar. Gezelligheid staat voorop, maar ook het van elkaar leren is erg belangrijk. Zin om mee te doen, sluit je aan.
MeerHandwerken in Meerhoven
MeerHandwerken in Meerhoven
Laatste woensdagavond van de maand
MeerHandwerken in Meerhoven
MeerHandwerken in Meerhoven
Afgelopen woensdag was er weer een gezellige meerhandwerken avond. De volgende keer is op 26 april. Je bent welkom om aan te sluiten.
29-03: MeerHandwerken avond
29-03: MeerHandwerken avond
Elkaar leren kennen en samen breien, haken, borduren of welk handwerk dan ook, is de hoofdzaak van deze gezellige avond. Het is erg leuk als je iets meeneemt wat je hebt gemaakt. De MeerHandwerken avonden worden op de laatste woensdag van de maand gehouden. MeerHandwerken sluit aan bij de initiatieven van Duurzaam Meerhoven.
Eerste MeerHandwerken avond in Meerhoven
Eerste MeerHandwerken avond in Meerhoven
Woensdagavond 25 januari van 19:30 tot 22:00 uur start de eerste MeerHandwerken avond. Alle handwerkers die het leuk vinden om andere creatievelingen te ontmoeten zijn welkom. Elkaar leren kennen en samen breien, haken, borduren of welk handwerk dan ook, is de hoofdzaak van deze gezellige avond.