×
 

Bouw Zonnepark Welschap gestart

Maandag 19 november is de start bouw van Zonnepark Welschap gevierd met de onthulling van het bouwbord op Vliegbasis Welschap. Wethouder Jan van de Meer gaf het startsein voor “het grootste postcoderoosproject van Nederland”.
Bouw Zonnepark Welschap gestart

Het zonnepark is bedoeld voor bewoners van de omliggende postcodegebieden. Zoals ook deze wijk. Er zijn nog zonnepanelen beschikbaar, dus je kunt nog meedoen! Dat is aantrekkelijk als je geen zonnepanelen op eigen dak kunt plaatsen, bijvoorbeeld als je appartement­bewoner of huurder bent. Zo bespaar je op je energie­rekening en tegelijk draag je bij aan duurzame lokale energieopwekking.

Meer weten? Kijk op zonneparkwelschap.nl.

 

Hoe gaat het nu verder?

Eind december zijn er volgens de planning 11040 zonnepanelen geplaatst. Netbeheerder Enexis sluit begin 2019 het zonnepark aan op het elektriciteitsnet. De eerste stroom wordt naar verwachting in de loop van februari 2019 geproduceerd.

 

Als je denkt, “had ik maar …….. dan”

Er zijn nog een beperkt aantal paneeldelen (zonnepanelen) beschikbaar. Kijk op de website van Zonnepark Welschap, www.zonneparkwelschap.nl  Hier vindt u alle informatie over het zonnepark en kunt u kijken hoeveel panelen u nodig hebt voor uw eigen energieverbruik. Tevens kunt u zich via de site opgeven voor deelname aan Zonnepark Welschap. En voor vragen, kan je een mail sturen naar info@zonneparkwelschap.nl waarna je snel antwoord krijgt.

23 november 2018
040Energie

8 Email
Keywords : 

Related

Zonnepark Welschap – laatste panelen nu in de verkoop - 13 maart 2019
Zonnepark Welschap – laatste panelen nu in de verkoop - 13 maart 2019
Vorig jaar kon er worden ingeschreven voor zonnepanelen in zonnepark Welschap. In maart gaat de productie starten, maar er zijn nog een paar honderd panelen te koop. Wilt u ook een lagere energierekening en bijdragen aan een schoner milieu? Schrijf dan nu in op basis van de informatie op de website of kom naar de bijeenkomst op 13 maart a.s. in "de Hangar” waarin alles wordt uitgelegd.
Informatiebijeenkomst Zonnepark Welschap 26 en 28 mei 2018 - Aanmelding verplicht
Informatiebijeenkomst Zonnepark Welschap 26 en 28 mei 2018 - Aanmelding verplicht
Vanaf 1 mei kun je je via de website Zonnepark Welschap inschrijven voor paneeldelen van het Zonnepark. Zoals afgesproken krijgen de reeds aangemelde belangstellenden daarbij een maand lang voorrang. Inschrijven doe je online, waarbij je kiest voor het aantal 'paneeldelen' dat bij jouw stroomverbruik past. Wil je toch graag iemand horen vertellen hoe het aanbod eruit ziet en hoe je je kunt inschrijven. Bezoek dan een van de informatiebijeenkomsten. Meldt je aan via de http://040energie.nl/informatie_welschap/
Inschrijving Zonnepark Welschap start 1 mei
Inschrijving Zonnepark Welschap start 1 mei
Zonnepark Welschap opent per 1 mei de inschrijving voor deelnemers, iets later dan verwacht. Ben je al geregistreerd als belangstellende? Dan krijg je een maand lang voorrang als je wilt gaan deelnemen.
Coöperatie Zonnepark Welschap - update 3
Coöperatie Zonnepark Welschap - update 3
Inschrijven met voorrang in de maand april. Aanbod voor deelnemers komt in maart.
Al meer dan duizend belangstellenden voor Zonnepark Welschap
Al meer dan duizend belangstellenden voor Zonnepark Welschap
Sinds 10 oktober is in Eindhoven een zonnepark in ontwikkeling. Op de voormalige zweefvliegstrip van vliegbasis Welschap komen circa 12.000 zonnepanelen. De Coöperatie Zonnepark Welschap regelt de aanleg en het beheer van de installatie. Huishoudens in de omgeving kunnen zo van goedkope zonnestroom profiteren.
Gespot door Marjola
Gespot door Marjola
Informatie die ik vond en met je wil delen