×
 

‘Zonnepanelen kopen is niet moeilijk’ - 6 april

Zonnepanelen zijn razend populair. In buurten met koopwoningen is amper een straat zonder zonnepanelen te vinden. De prijzen zijn onlangs flink gedaald. Voor wie nog twijfelt: 040energie helpt Eindhovenaren bij de aanschaf.
‘Zonnepanelen kopen is niet moeilijk’ - 6 april

Net als vorig jaar organiseert de Eindhovense vereniging 040energie – met steun van de gemeente Eindhoven – een grootse zonnepanelenactie. Op verschillende locaties kunnen Eindhovenaren tussen 20 maart en 6 april terecht voor informatie over de aanschaf van zonnepanelen. In 2016 leidde dat tot meer dan 100 nieuwe zon-installaties. Voorzitter Marnix Vlot: “040energie helpt niet alleen met informatie. Stap twee is een gratis scan van je dak. Daarna krijg je een onafhankelijke expert aan huis die een zonnepaneleninstallatie op maat ontwerpt, gevolgd door een goed aanbod van een betrouwbare lokale leverancier.” De gemeente biedt eventueel een aantrekkelijke energielening met een zeer lage rente. 040energie helpt met het terugkrijgen van btw en staat de kopers bij gedurende het aanschaftraject en de vele jaren erna. Marnix Vlot: “Zonnepanelen kopen hoeft niet moeilijk te zijn. 040energie is als het ware de beste zonnepanelenbuurman die je je maar kan wensen. En de zonnepanelen zijn net flink in prijs gedaald. Een goed moment om eraan te beginnen.”

Aanmelden voor een informatieavond kan via www.040energie.nl/zoninformatie.
Meer informatie: www.040energie.nl/040zon.  

De informatieavonden vinden plaats op:

  • Ma. 20 maart, Stadhuis, Stadhuisplein 1
  • Di. 21 maart, Cantershoef, Marnestraat 2
  • Wo. 22 maart, Heesterhonk, Florencelaan 48
  • Do. 23 maart, 't Oude Raadhuis, Het Hofke 15
  • Di. 28 maart, Activiteitencentrum de Jagershoef, Lohengrinlaan 1
  • Wo. 29 maart, Wijkcentrum ’t Slot, Kastelenplein 167
  • Do. 30 maart, Wijkcentrum Blixems, Ouverture 2
  • Di. 4 april, Buurthuis de Boemerang, Planetenlaan 1A Wo.
  • 5 april, Dorpshuis Acht, Lekstraat 4
  • Do. 6 april, Zalencentrum De Hangar, Meerbos 4

040energie, opgericht eind 2013, richt zich op het beschikbaar maken van betaalbare energiebesparing en lokale duurzame energie-opwek voor alle Eindhovenaren. 040energie organiseert niet alleen deze zonnepanelenactie. Er is ook een energieadviesloket, er komt een warmtepompactie en er zijn geregeld thema-avonden. 040energie is samenwerkingspartner van de gemeente Eindhoven. www.040energie.nl 

Images

8 Email

Related

Zonnepanelen op eigen dak - 1 april 2019
Zonnepanelen op eigen dak - 1 april 2019
040energie wil de energievoorziening van Eindhoven vergroenen en organiseert voor het vijfde jaar een zonnepanelenactie. In april 2019 zijn er 8 informatieavonden op verschillende locaties in de stad. Inmiddels genieten honderden bezoekers van zo’n avond van zonnestroom van eigen dak. Wilt u ook een lagere energierekening en bijdragen aan een schoner milieu? Kom dan naar de informatieavond, op 1 april in De Hangar.
Zonnepark Welschap – laatste panelen nu in de verkoop - 13 maart 2019
Zonnepark Welschap – laatste panelen nu in de verkoop - 13 maart 2019
Vorig jaar kon er worden ingeschreven voor zonnepanelen in zonnepark Welschap. In maart gaat de productie starten, maar er zijn nog een paar honderd panelen te koop. Wilt u ook een lagere energierekening en bijdragen aan een schoner milieu? Schrijf dan nu in op basis van de informatie op de website of kom naar de bijeenkomst op 13 maart a.s. in "de Hangar” waarin alles wordt uitgelegd.
Informatieavond over zonnepanelen - 9 april
Informatieavond over zonnepanelen - 9 april
De vrijwilligers van 040energie organiseren alweer voor het vierde jaar een serie informatieavonden over zonnepanelen op je eigen dak. 040energie is géén zonnepanelenverkoper, maar een vereniging zonder winstoogmerk. Ons doel is Eindhovenaren helpen hun energiegebruik te verminderen op een betaalbare manier. Zonnepanelen zijn daar een prima middel voor. Je draagt bij aan een beter milieu en bespaart tegelijk op je energierekening. We werken bij deze actie samen met de gemeente Eindhoven.
Voor niets gaat de zon op: zonnepanelen in Meerhoven
Voor niets gaat de zon op: zonnepanelen in Meerhoven
De energietransitie kan ook bij jou thuis beginnen. Maak je gebruik van de zonnepanelen actie van 040Energie, dan heb je er geen omkijken naar. De familie Pulles is een van de 15 gezinnen in Meerhoven die hun panelen via 040Energie hebben laten leggen. Het levert hen een jaarlijkse energiewinst van € 316,-- op!
Zonnepanelen informatieavond
Zonnepanelen informatieavond
040Energie organiseert in heel Eindhoven informatieavonden, het waarom en hoe worden uitvoerig toegelicht.