×
 

NL doet op 12 maart, Doorntuin

Voor de Doorntuin begint de start van het nieuwe seizoen met NLDoet op zaterdag 12 maart. Die dag gaan we de Doorntuin weer wakker schudden: bakken bijvullen met aarde en compost, de picknicktafels gaan weer naar buiten (moeten ook weer in elkaar gezet worden) en nog meer van dit soort karweitjes. Wij kunnen dan extra handen weer heel goed gebruiken. 
NL doet op 12 maart, Doorntuin

Wij zouden er heel blij mee zijn als je 12 maart in je agenda zou willen zetten en ons die dag zou willen komen helpen. We beginnen rond 11 uur. Meer informatie volgt tegen die tijd.

 

Steeds meer mensen willen graag leren om wat meer eigen groenten te kweken. De cursus moestuinieren start weer bij Soontiens: in deze serie leer je alles wat je moet weten om een vliegende start te maken. De cursus bestaat uit drie opeenvolgende workshops van tweeënhalf uur op zaterdagmiddag, op de volgende data:

zaterdag 30 januari van 13:00 - 15:30 uur

zaterdag 5 maart 2016 van 13:00 - 15:30 uur

zaterdag 2 april 2016 van 13:00 - 15:30 uur

Meer informatie vind je op http://www.tuincentrumsoontiens.nl/activiteiten/workshops-moestuinieren

Aanmelden kan ook door een mail te sturen naar info@tuincentrumsoontiens.nl.

Volg de ontwikkelingen van de Doorntuin op www.doorntuin.nl

 

Nog geen lid van de groep Doornakkers op Facebook? Als je je aanmeld dan kun je de ontwikkelingen binnen Doornakkers op de voet volgen. Er gebeurt veel meer dan je denkt!

 

Hartelijke groeten,

 

Thea 

8 Email
Keywords : 

Related