×
 

foto's

< Back to current Wil jij ook foto's over en uit de buurt aan deze rubriek bijdragen stuur dan een e-mail naar info@doornakkers.nl.

Archive

70 Jaar St.Jozeph Speeltuin
70 Jaar St.Jozeph Speeltuin 20-01-2016
Zeer druk bezochte dag , met dank aan de huidige vrijwilligers van de speeltuin. Vooral kinderen hebben volop genoten.

Read more >
15 jaar op de bres  (Voor foto's Jack Minten)
15 jaar op de bres (Voor foto's Jack Minten) 14-01-2016
Het inloophuis Op de bres bestaat 15 jaar. We hebben dit gevierd op 14 september 2015 van 14:00-17:00 in speeltuin St. Jozeph. De muziek werd verzorgd door Jan van Beveren op zijn gitaar. Verhalen, gedichten werden voorgedragen en een lied gezongen. Er waren versnaperingen en drankjes. Er was volop tijd om met elkaar te spreken en te lachen. De kwis over bloemen (hoe toepasselijk) met al die bloemen op de tafels werd met veel genoegen gemaakt. Een mooie verjaardag voor de jarige Op de bres en we zongen: Er is er een jarig hoera, hoera dat kun je wel zien dat zijn wij.

Read more >
schaak- en damclub
schaak- en damclub 14-01-2016
De schaak- en damclub is gelegen in Berckelhof (van Vitalis). Het schaken en dammen is gratis en wordt gespeeld in de restauratie elke maandag vanaf 19 uur, meestal tot een uur of 21:00 uur maar als je eerder weg moet laat het even weten. Neem een bord en stukken mee dan weet je zeker dat er genoeg is. Er is koffie en thee te bestellen,, maar er mag voor de schaak-damclub consumptie worden meegenomen. Prachtige partijen toe gewenst Voor vragen Sylvia van Aggel. Zij is de contactpersoon bij Vitalis Berckelhof. Jeroen van Eijk een schaker dammer en gospeler een lid

Read more >
Senioren actief met kerststukjes
Senioren actief met kerststukjes 14-01-2016
Het maken van kerstukjes was een groot succes voor de WERKGROEP SENIOREN . 22 mensen deden mee en er werden mooie kunstwerken gemaakt. onder leiding van Martha Kort en leden van de werkgroep.

Read more >
Keywords : 
KERSTMARKT! met schaatsbaan en levende kerststal
KERSTMARKT! met schaatsbaan en levende kerststal 18-12-2015
Bekijk hier de foto's

Read more >
Keywords : 
Sinterklaas in de Toeloop
Sinterklaas in de Toeloop 18-12-2015
Het was weer een drukke boel voor de Sint in de toeloop bekijk hier de foto's!

Read more >
Keywords : 
15 jaar OP DE BRES
15 jaar OP DE BRES 21-09-2015
verslag... jeroen van Eijk

Read more >
Keywords : 
Raad het plaatje
Raad het plaatje 25-07-2015
De vorige foto is geraden door Mini. Zij heeft een waardebon van 15 euro voor de Plus ontvangen. De oplossing was het hek bij de parkeerplaats aan het Koreinplein gelegen aan de st. jozeflaan. Het was blijkbaar moeilijk gezien het aantal goede inzendingen namelijk : 1. Nieuwe ronden nieuwe kansen. Maak kans op een prijs! Waar in de wijk Doornakkers is deze foto genomen? Onder de goede inzenders wordt een prijs verloot. Je hebt tot eind september de tijd om je oplossing in te sturen. Stuur je oplossing naar ( info@doornakkers.nl) de buurtwinkel Doornakkers.

Read more >
Koningsdag 27-04-2015
Koningsdag 27-04-2015 03-07-2015
De Koning Het was een mooie zomer achtige dag op 27 februari De koningen zijn gezin genoten in Dordrecht 17 graden. Zo ook in Doornakkers rond de Toeloop er was veel te beleven vooral kinderen hadden het naar hun zin, met eigen spulletjes te verkopen en het maken van mooie VLIEGERS die later zullen worden opgelaten.

Read more >
Keywords : 
Nationale straatspeeldag
Nationale straatspeeldag 17-06-2015
Op 10-06-2015 organiseerde 't comitéke zoals ieder jaar de Nationale straatspeeldag in de Kalverstraat in Doornakkers, met groot succes. Het was zeer druk bezocht. U kunt de foto's ook vergroten ( tekentje rechts onder foto.)

Read more >
opening piratenschip
opening piratenschip 17-04-2015
Foto's van de opening van het piratenschip in speeltuin St Joseph

Read more >
Paas activiteit
Paas activiteit 17-04-2015
Foto's van de paasactiviteit georganiseerd door Buurtkracht

Read more >
Bloesem in de wijk Doornakkers
Bloesem in de wijk Doornakkers 16-04-2015
Enkele straten en lanen staan vol met bloeiende bomen. Deze bomen zijn in "lentejas "gehuld.

Read more >
Keywords : 
Infomarkt   Vitalis  vrijdag 6 maart
Infomarkt Vitalis vrijdag 6 maart 06-03-2015
Een gezellige drukke middag Werkgroep Senioren was ook aanwezig met 2 laptops een met foto's en een met film (video) van Seniorendag 2014.

Read more >
De wandelbrug is in wording
De wandelbrug is in wording 04-02-2015
Deze brug komt over het kanaal te liggen in het verlengde van de Dwarsfluitstraat, vlakbij het voetbalveld van Doornakkers. Aan de stijgers van de brug wordt hard gewerkt. De brug zal voor de grote vakantie 2015 klaar zijn, zo is de verwachting.

Read more >
Keywords : 
 Op de bres
Op de bres 28-01-2015
Het was een gezellige maandagmiddag Op de bres. Soms zijn er veel mensen dan wat minder, maar het is er altijd prettig vertoeven.

Read more >
Glow
Glow 28-11-2014
Enkele foto's geschoten tijdens Glow-week. Glow is te zien op het stadcentrum, paterskerk, Caterienekerk, Strijp S, parklaan ect Deze week duurt nog tot zaterdag 15-11-2014.

Read more >
Keywords : 
de kunst van herdenken
de kunst van herdenken 03-11-2014
Tijdens de manifestatie :De kunst van het herdenken van de stichting de Kunst & Allerzielen heb ik enkele foto's gemaakt. Het was mooi weer en de route liep door het begraafplaats Sint Calixtus en vervolgens naar het buurtkantoor aan de Bloemfontein. De manifestatie vond plaats in de nacht van zondag 18:00-21:00 uur op maandag en had een intieme bijna sprookjesachtige sfeer.

Read more >
Zomertentjes maken met de cultuurnomaden
Zomertentjes maken met de cultuurnomaden 18-07-2014
16 juli wat een geweldige dag, heerlijk weer en zoveel sfeer, enthousiasme en creativiteit in Doornakkers. 60 kinderen met een van de ouders, opa, oma en Agnes, Ad, Denise, Richard, Fons, Willie, Len, Almaz, Janet, Marlous, Kimberly, Martha, Gerard, Sabine, Wim, Eva en Mini bouwden en versierden we vanaf 1 uur tenten. Dit zijn de mooie foto's van Fons. Deze creatieve dag werd mee mogelijk gemaakt door het Buurtcultuurfonds en de RegieGroep Doornakkers. Van bakker Meelmuts kregen we broodjes, fruit van Kiliç Market en 'n rol stof van de Greef. Korein heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid.

Read more >
cultuurnomade         fotoverslag
cultuurnomade fotoverslag 17-07-2014
cultuurnomade WIGWAM bouwen de kinderen met het ouders, in de tuinen achter het voormalige klooster. Was een groot succes.

Read more >
Keywords :